6-12 Yaş Arası Çocuklar Karşıyaka Atletizm Şenliğinde Buluştu

Karşıyaka’da düzenlenen Çocuk Atletizm Şenliği, Semra Aksu Parkı’nda 130 genç sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Yarışlar heyecan dolu anlara sahne oldu ve minik atletler ödüllendirildi.

6-12 Yaş Arası Çocuklar Karşıyaka Atletizm Şenliğinde Buluştu
17 Eylül 2024 - 23:14

Karşıyakalı Çocuklar Atletizm Şenliğinde Buluştu

Çocuk ve gençleri sporla buluşturmak için çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, Semra Aksu Atletizm Parkı’nda 'Çocuk Atletizm Şenliği' düzenledi. 6-12 yaş arası 130 çocuk’un katıldığı yarışlar, heyecanlı anlara sahne oldu. Başkan Yıldız Ünsal, “Yarışlarımıza katılan çocuklarımıza teşekkür ediyor, spor yaşamlarının başarıyla devam etmesini diliyorum” dedi.

Karşıyaka’da Çocuk Atletizm Şenliği

Karşıyaka Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Karşıyaka Belediye Spor Kulübü ve Karşıyaka Atletizm Spor Kulübü iş birliğiyle düzenlenen 'Çocuk Atletizm Şenliği', Semra Aksu Atletizm Parkı’nda gerçekleştirildi. 6-12 yaş aralığındaki çocuklara hem sporu sevdirmek hem de atletizm ile tanışmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliğe 130 sporcu katıldı.

Heyecan Dolu Yarışmalar

Karşıyaka’nın en büyük atletizm organizasyonu olma özelliği taşıyan etkinlikte, 14 grupta yarışmalar düzenlendi. Geleceğin şampiyonlarının yetiştirildiği Semra Aksu Atletizm Parkı’nda yarışmanın heyecanını yaşayan çocuklar, kıyasıya mücadele ederek başarılı performanslar sergiledi. Yarışlarda ilk 4 sırada yer alan çocuklara derece madalyası verilirken, yarışmaya katılan tüm sporculara da katılımcı madalyası takdim edildi.

Başkan Ünsal’dan Teşekkür ve Destek

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Çocuklarımızı sporla buluşturmak; sağlıklı ve sosyal bireyler olarak geleceğe hazırlamak için profesyonel kadromuz ve nitelikli tesislerimiz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Semra Aksu Atletizm Parkı’nın açılmasıyla birlikte, Karşıyaka Belediyesi Spor Kulübü'nde aktif hale gelen atletizm branşında 100’den fazla çocuğumuza eğitim veriyoruz. Geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu anlayışla düzenlediğimiz Atletizm Şenliği’ne katılan çocuklarımız mücadele ruhunu paylaşmayı ve centilmence yarışmayı deneyimledi. Hepsine yürekten teşekkür ediyor, spor yaşamlarını başarıyla sürdürmelerini diliyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bergama'dan Tire'ye, Ödemiş'ten Foça'ya: İzmir'in Güzelliklerine Yolculuk
Bergama'dan Tire'ye, Ödemiş'ten Foça'ya: İzmir'in Güzelliklerine...
ALOSBİ, Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor
ALOSBİ, Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor