AK Partili İnan'dan Büyükşehir'e Ağır Eleştiri: "Kötü kokan sizin zihniyetiniz ve beceriksizliğiniz!"

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir Körfezi'nde balık ölümleri ve kötü kokuların sorumlusunun Büyükşehir Belediyesi olduğunu belirterek...

AK Partili İnan'dan Büyükşehir'e Ağır Eleştiri: "Kötü kokan sizin zihniyetiniz ve beceriksizliğiniz!"
24 Ağustos 2024 - 21:37

İzmir'de Balık Ölümleri ve Kötü Kokular: AK Partili Eyyüp Kadir İnan'dan Açıklama

İzmir Körfezi'nde Acil Durum: Balık Ölümleri ve Kötü Kokular

İZMİR - AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir Körfezi'nde meydana gelen balık ölümleri ve kötü kokular hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, İzmir Körfezi'ndeki mevcut durumu "acil durum" olarak nitelendirerek, bunun "İzmir için büyük bir tehlike" teşkil ettiğini belirtti.

İzmir Sahillerinde Ölü Balıklar: "İzmir Can Çekişiyor"

Eyyüp Kadir İnan, İzmir sahillerinin karaya vurmuş ölü balıklarla dolu olduğunu ifade ederek, "İzmir can çekişiyor. İzmir çok yoruldu. Yordular! Maalesef İzmir sahili günlerdir karaya vurmuş ölü balıklarla dolu." şeklinde konuştu.

"İzmir'e İhanet" 

İnan, İzmir'deki sorunların kaynağının İzmir Büyükşehir Belediyesi olduğunu iddia ederek, "Şehrimizin boğuştuğu tüm sorunların kaynağı yıllardır İzmir’e ihanet eden kifayetsiz CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi… Tüm kanalizasyonu ve atıklarını temizlemeden körfeze boşaltan, kirliliği 6 katına çıkartan CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi..." dedi.

Arıtma Tesislerinin Yetersizliği ve Kamu Sağlığı Tehdidi

İnan ayrıca, İzmir'deki arıtma tesislerinin yetersiz ve bakımsız olduğunu vurgulayarak, "Arıtma tesisleri yetersiz ve bakımsız, çalıştıramıyorsunuz. O tesisteki çamurlar bile şehir için ne kadar büyük bir tehlike. Umarım farkındasınızdır." ifadelerini kullandı.

Yaşanan durumun kamu sağlığını tehdit ettiğini belirten İnan, "Neden oldukları durum artık kamu sağlığını tehdit ediyor. Bugün o balıkların yaşadığı tehlike tüm şehri ilgilendiriyor. Bakınız; Harmandalı Çöplüğü. Yazık değil mi orada yaşayan çocuklara ve insanlara!" şeklinde konuştu.

"Kötü Kokan Zihniyet" 

İnan, İzmir'de yaşanan kötü kokunun kaynağının İzmir değil, kötü kokan zihniyetin ve beceriksizliğin sonucu olduğunu söyleyerek, "Milyonlarca turistin akın ettiği, tarihi ve doğasıyla nam salmış, ticaret yollarının kesiştiği koca İzmir, güzel İzmir’de insanlar kötü kokudan duramıyor. Bu kötü koku İzmir’in değil. Kötü kokan sizin zihniyetiniz ve beceriksizliğiniz! İzmir’e olan ihanetiniz yüzünden bunlar oluyor." dedi.

Cemil Tugay'a Çağrı: "Adam Akıllı İşini Yap"

Son olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'a seslenen İnan, "Sözde yüzecektiniz. Bugün tek bir balık yaşamayacak duruma getirdiniz! Tunç Bey ile kayıkçı kavgası yapacağına adam akıllı işini yap." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir, Son 20 Yılın En Sıkıntılı Yazını Geride Bıraktı: Kritik Yangın İstatistikleri Açıklandı
İzmir, Son 20 Yılın En Sıkıntılı Yazını Geride Bıraktı:...
İzmir Körfezi İçin Çözüm Arayışı: Ege Üniversitesi'nde Önemli Toplantı
İzmir Körfezi İçin Çözüm Arayışı: Ege Üniversitesi'nde...