Albaraka Türk'ten Katılım Bankacılığında Bir İlk Daha: "BES Teminatlı Finansman"

Türkiye'nin ilk katılım bankası Albaraka Türk, 40. yıl dönümünü kutlarken yenilikçi ürünlerine bir yenisini daha ekledi.

Albaraka Türk'ten Katılım Bankacılığında Bir İlk Daha: "BES Teminatlı Finansman"
27 Haziran 2024 - 23:14

Kuruluşunun 40. yıl dönümünü kutlayan Türkiye’nin ilk ve öncü katılım bankası Albaraka Türk, müşterilerinin Bireysel Emeklilik birikimlerini teminat göstererek ihtiyaç finansmanı kullanmalarını sağlayan yenilikçi ürünü “BES Teminatlı Finansmanı” duyurdu.

Bireysel ihtiyaçlar için BES birikimlerine duyulan ihtiyacı müşterilerin birikimlerini bozmadan çözme niteliğindeki “Albaraka Türk BES Teminatlı Finansman” ürünü, müşterilerin hem ihtiyaçlarını hem de yatırımlarını dengeli şekilde yönetme avantajı sağlıyor.

BES birikimini teminat göstererek kullanılabilecek finansmanlar arasında teknoloji, eğitim, sağlık, seyahat ve Hac-Umre finansmanı gibi geniş yelpazede 20’den fazla finansman çeşidi bulunuyor. 
 
“Öncü Bankacılık” vizyonuna uygun olarak çalışmalarına devam ettiklerini belirten Albaraka Türk Bireysel ve Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Uludağ, “BES Teminatlı Finansman ürünümüzle; müşterilerimizin kısa ve orta vadeli ihtiyaçlarına hızlıca çözüm üretiyor, orta ve uzun vadeli yatırımlarını da değerli kılma imkânı sağlıyoruz. Katılım bankacılığı ilkelerimiz ve müşteri odaklılık prensibimizle; müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlamaya ve kısa-orta-uzun vadede her türlü bankacılık işlemlerine uçtan uca çözümler üretmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yusuf Öztürk: 'Denizcilik Sektörü Türkiye'nin İlerlemesinin Anahtarıdır'
Yusuf Öztürk: 'Denizcilik Sektörü Türkiye'nin İlerlemesinin...
Türkiye'nin Ekonomik İmajı Güçleniyor: Kredi Notu Artışı ve Gri Listeden Çıkışın Olumlu Etkileri
Türkiye'nin Ekonomik İmajı Güçleniyor: Kredi Notu Artışı ve...