Aliağa Ticaret Odası üye odaklı etkinliklerine devam ediyor

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), üye odaklı etkinliklerine devam ediyor. İşletmelerin devlet teşvikleri ve destekleri konusunda detaylı bilgi alarak bu doğrultuda faaliyetlerini yürütmeleri ve bu imkanlardan faydalanabilmeleri amacıyla, ‘Yatırım Teşvikleri’ semineri gerçekleştirecek.

Aliağa Ticaret Odası üye odaklı etkinliklerine devam ediyor
14 Mayıs 2024 - 23:35

ALTO’DAN YATIRIM TEŞVİKLERİ SEMİNERİ

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), üye odaklı etkinliklerine devam ediyor. ALTO, işletmelerin devlet teşvikleri ve destekleri konusunda detaylı bilgi alarak bu doğrultuda faaliyetlerini yürütmeleri ve bu imkanlardan faydalanabilmeleri amacıyla, ‘Yatırım Teşvikleri’ semineri gerçekleştirecek.

Aliağa Ticaret Odası ve Oksijen Danışmanlık iş birliğinde, ‘KOBİ ve KOBİ Olmak İsteyenlere Destek ve Teşvikler’ seminer serisinin dördüncüsü olacak olan ‘Yatırım Teşvikleri’ semineri, Eğitmen Serkan Üzmen tarafından 22 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 14.00'da ALTO M. Ender Özer Seminer Salonunda gerçekleştirilecek.

Seminerde, mevcut üretim kapasitesini arttırmak veya ilk defa üretime başlamak isteyen işletmelerin, bu yatırım sürecinde adrese ve üretim konusuna bağlı olarak kullanabileceği KDV, Kurumlar Vergisi, Gümrük Vergisi, SGK gibi muafiyetlerden etkin faydalanabilmesi ile ilgili bilgiler detaylarıyla anlatılacak.

Seminer ÜCRETSİZ olup, kayıt Aliağa Ticaret Odası web sitesi (www.alto.org.tr) üzerinden gerçekleşecek.


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yusuf Öztürk: 'Denizcilik Sektörü Türkiye'nin İlerlemesinin Anahtarıdır'
Yusuf Öztürk: 'Denizcilik Sektörü Türkiye'nin İlerlemesinin...
Türkiye'nin Ekonomik İmajı Güçleniyor: Kredi Notu Artışı ve Gri Listeden Çıkışın Olumlu Etkileri
Türkiye'nin Ekonomik İmajı Güçleniyor: Kredi Notu Artışı ve...