1966 Edremitspor'da Yeni Sezon Heyecanı: Kurban Kesildi, Dualar Edildi

1966 Edremitspor, Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta yeni sezon öncesi dualarla kurban keserek hazırlıklarını tamamladı. Edremit Belediye Başkanı Ertaş, takıma destek vererek şampiyonluk mesajı verdi. 6 Ekim'de Burhaniye Belediyespor ile oynanacak maça tüm taraftar davet edildi.

1966 Edremitspor Yeni Sezona Hazır!

'Şanlı Edro, Sahaya Çıkıyor'

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele edecek olan 1966 Edremitspor’da yeni sezon öncesi takımın başarılı ve sakatlıksız bir dönem geçirmesi dileğiyle kurban kesilerek dualar edildi.

İlk Maç Heyecanı

1966 Edremitspor, Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta yeni sezonun ilk haftasında Şehit Hamdibey Stadı’nda oynayacağı Burhaniye Belediyespor maçı için geri sayıma geçti. Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Belediye Başkan Yardımcısı ve 1966 Edremitspor Kulübü Başkanı Cavit Cebeci, CHP Edremit İlçe Başkanı Av. Emin Yalçıntaş, kulüp yöneticileri, teknik kadro ve oyuncularla bir araya gelerek takıma desteklerini sundular.

Başkan Ertaş'tan Destek Mesajı

Başkan Ertaş, “Sezon sonunda şampiyonluk kupasını burada tüm taraftarlarımızla kaldıracağımıza inanıyor, Şanlı Edro'ya başarılar diliyorum” diyerek, takıma güvenini dile getirdi.

Sponsorlara Teşekkür

1966 Edremitspor Başkanı Cavit Cebeci, Başkan Ertaş başta olmak üzere destek olan sponsorlara teşekkür etti. Tüm futbolseverleri, heyecanla beklenen sezonun açılış maçında 1966 Edremitspor’un yanında olmak için Şehit Hamdibey Stadı’na davet etti.

Maç Detayları

1966 Edremitspor, Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta ilk haftasında, 6 Ekim Pazar günü komşusu Burhaniye Belediyespor’u Şehit Hamdibey Stadı’nda ağırlayacak. Takım, bu önemli karşılaşmada taraftarının desteğiyle sezona galibiyetle başlamak istiyor.

1966 edremitspor bölgesel amatör lig burhaniye belediyespor edremit belediye başkanı amatör futbol