AK Parti Bergama İlçe Teşkilatı'nda Delege Seçimi Yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bergama İlçe Teşkilatı, olağan kongre öncesinde delege seçimlerini başarıyla tamamladı. Seçimler, 2327 AK Parti üyesinin katılımıyla gerçekleşti ve 14 Ekim'de yapılacak ilçe kongresinde oy kullanacak 400 delege belirlendi.

Bergama AK Parti, Delege Seçimlerini Başarıyla Tamamladı

BAKIRÇAY– Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), 8. olağan kongresinin öncesinde ilçe teşkilatlarında delege seçimlerini sürdürüyor. Son olarak, Dikili ve Aliağa ilçelerinden sonra Bergama İlçe Teşkilatı da delege seçimlerini başarıyla tamamladı. Seçimler, 2327 AK Parti üyesinin katılımıyla gerçekleştirildi ve 14 Ekim’deki ilçe kongresinde oy kullanacak 400 delege belirlendi.

Sabah erken saatlerde başlayan oylama, yeterli katılım sağlandıktan sonra gerçekleştirildi. Oy verme işlemi tamamlandıktan sonra sandıklar kapatıldı ve oylar sayılmaya başlandı. Seçilen 400 delege, 14 Ekim’de gerçekleştirilecek kongrede, AK Parti Bergama İlçe Başkanı’nı seçmek üzere yeniden sandık başına gidecek. 

Birlik ve Beraberlik Mesajı
AK Parti Bergama İlçe Başkanı Hasan Şahin
, yoğun katılımla gerçekleşen seçimlerin sükunet içinde tamamlandığını belirtti. Şahin, “14 Ekim’de yapılacak kongrenin ardından, tüm gücümüzle 2028 ve 2029 tarihlerinde yapılacak seçimler için çalışacağız,” dedi. Ayrıca, delege seçimlerinin birlik ve beraberlik atmosferi içinde geçtiğini vurgulayarak, “Seçilen delegelerin, ilçe teşkilatımızın daha da güçlenmesine büyük katkılar sunacağına inancım tam,” ifadelerini ekledi.

Gelecek Planları
Seçimlerin ardından, AK Parti Bergama teşkilatı, 14 Ekim’deki kongrenin hemen sonrasında 2028 ve 2029 seçimlerine yönelik çalışmalarını hızlandıracak. İlçe Başkanı Şahin, geleceğe dair planlarını, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içinde çalışmalarımıza güçlü bir şekilde devam edeceğiz,” şeklinde özetledi.

bergama ak parti ilçe başkanı bergama ak parti ilçe başkanı kim bergama ak parti kadın kolları başkanı bergama ak parti bergama ak parti meclis üyeleri