Bergama Ticaret Odası, İnşaat Sektörünü İZSU ile Buluşturdu

Bergama Ticaret Odası, inşaat sektörünün su sorunlarını ele almak üzere İZSU yetkilileri ile bir araya geldi. Toplantıda, çözüm önerileri ve gelişmeler paylaşıldı.

BERTO, İNŞAAT SEKTÖRÜ ÜYELERİNİ İZSU İLE BULUŞTURDU

Bergama Ticaret Odası (BERTO), özellikle inşaat sektörünün Bergama, Dikili ve Kınık'ta yaşadığı su odaklı sorunların çözümü için sektör temsilcileri ve İZSU yetkililerini bir araya getirdi.

Toplantının Açılış Konuşması

Toplantının açılış konuşmasını yapan BERTO Başkanı Lütfi Kolat; "Hızla gelişen bölgemizde Bergama, Dikili ve Kınık'ta inşaat faaliyetleri artıyor. BERTO Meslek Komitelerimiz, özellikle inşaat sektöründe yaşanan bazı sorunları bize iletti. Biz de İZSU yetkililerini odamıza davet ettik. Bizi kırmayıp, sorunları ve çözüm önerilerini konuşmak üzere burada oldukları için kendilerine çok teşekkür ediyoruz" diyerek sözü katılımcılara ve İzsu İzmir İşletmeler 1. Bölge Dairesi Başkanı Evrim Eryılmaz'a bıraktı.

İZSU Yetkililerinin Bilgilendirmesi

Gelen soruları yanıtlayan Eryılmaz, BERTO üyelerini bilgilendirdi. Gerekli notların da alındığı toplantı sonunda BERTO Yönetimi, hem katılımcılara hem de İZSU yetkililerine teşekkür etti.

bergama inşaat sektörü su sorunları i̇zsu berto