Bergama Yıldızlar Spor, İsim Değişikliği ile Bergama Spor Kulübü Oldu

Bergama Yıldızlar Spor, isim değişikliğiyle Bergama Spor Kulübü adını aldı. Kulüp Başkanı Mert Kutlu, sezonun ilk üç maçında alınan galibiyetlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

BAKIRÇAY – Bergama Yıldızlar Spor, isim değişikliğine giderek Bergama Spor Kulübü adını aldı. Kulüp Başkanı Mert Kutlu, takımın yeni ismi ve sezon başındaki başarılı performansı hakkında açıklamalarda bulundu.

Kulüp Başkanı Kutlu, yaptığı açıklamada, "Kurşun Grup Bergamaspor olarak hedeflerimizi büyüttük. Bergama'nın ismini ve futbolunu en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyoruz. Sezona üç maçta üç galibiyetle başlamamız, takımımızın azmi ve kararlılığının göstergesidir. Yeni ismimiz ve logomuzla, camiamıza yakışır başarılar için mücadele etmeye devam edeceğiz. Taraftarlarımızın desteğiyle şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz." dedi.

Bergama Spor Kulübü, sezona başarılı bir başlangıç yaparak şampiyonluk hedefiyle yoluna devam ediyor. Taraftarların desteğiyle daha büyük hedeflere ulaşmayı amaçlayan takım, Bergama’yı en iyi şekilde temsil etme kararlılığında.

bergama spor bergama spor salonu bergama sportif faaliyetler bergama spor salonları bergama spor başkanı