Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal, İzmir'de geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Genç siyasetçi, ilçede büyük üzüntü yarattı. Detaylar haberimizde.

İzmir’in Dikili ilçesinde CHP’li belediye meclis üyesi Ata Uysal, motosikletinin devrilmesi sonucu hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre: Kaza, 16 Eylül 2024 tarihinde saat 02.30 sıralarında, Dikili’nin Çandarlı Mahallesi’nde meydana geldi. Ata Uysal’ın (20) kullandığı 35 AZG 992 plakalı motosiklet, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu devrildi. Motosikletten düşen Uysal ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Uysal’ı ambulansla Bergama Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Ata Uysal’ın yaşamını yitirdiği bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Dikili Belediyesi'nden Taziye Mesajı
Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Ata Uysal’ın vefatını üzüntüyle karşıladıklarını belirtti. “Ata Uysal, sadece bir meclis üyesi değil, aynı zamanda ilçemizin değerli bir evladıydı. Kendisi, ilçemiz için önemli katkılarda bulunmuş ve projelere imza atmıştır. Kendisini hiçbir zaman unutmayacağız” dedi. Başkan Kırgöz, Uysal’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Ata Uysal’ın cenaze namazı, 17 Eylül 2024 tarihinde, Dikili Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak. Törenin ardından Uysal, Dikili Mezarlığı’na defnedilecek.

Sosyal medya ve basında, Ata Uysal’ın ölümüyle ilgili çok sayıda taziye mesajı paylaşıldı. Arkadaşları, ailesi ve sevenleri, Uysal’ın hatırasını yaşatacaklarını belirterek başsağlığı dileklerini iletti. Uysal’ın vefatı, Dikili’de büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Ata Uysal, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP’den Dikili Belediyesi Meclis Üyesi seçilmişti. Genç yaşta aktif bir siyasi figür olan Uysal, çeşitli sosyal projelerde rol almış ve Dikili’nin gelişimine katkıda bulunmuştu.

Bakırçay Bölge Gazetesi'nden Taziye Mesajı

Bakırçay Bölge Gazetesi olarak, Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal’ın trafik kazasında hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Ata Uysal, Dikili için önemli hizmetlerde bulunmuş genç bir siyasetçiydi. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı, merhuma Allah’tan rahmet dileriz

dikili belediye meclis üyesi ata uysal trafik kazası i̇zmir kaza dikili meclis üyesi ölümü ata uysal vefatı