Dikili'de SMA Hastası Defne İçin Yardım Gecesi

BAKIRÇAY // Dikili'de SMA hastası Defne için düzenlenen yardım kampanyası büyük bir toplumsal destekle önemli bir başarı elde etti. Kampanya, katılımcıların yoğun ilgisiyle devam ediyor.

İzmir'in Dikili ilçesinde, Spinal Musküler Atrofi (SMA) ile mücadele eden küçük Defne adına başlatılan yardım kampanyası, geniş bir topluluk desteğiyle önemli bir başarı elde etti. CHP Dikili İlçe Kadın Kolları'nın öncülüğünde yürütülen bu kampanya, ilçedeki sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve siyasi partilerin desteğiyle güç kazandı. Bu geniş katılımlı destek sayesinde, kampanya %92 gibi dikkat çekici bir bağış toplama oranına ulaştı.

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda kampanyanın elde ettiği başarıyı duyurdu ve "Hep birlikte Defne’nin sesi olduk" ifadelerini kullanarak, kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti. Başkan Kırgöz, Defne'nin en kısa sürede sağlığına kavuşması temennisinde bulundu.

Kampanya kapsamında düzenlenen yardım gecesinde, Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde sahne alan sanatçı Burhan Yıldırım, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Etkinlik, bölge halkının kampanyaya olan ilgisini ve desteğini bir kez daha gözler önüne serdi.

SMA hastası Defne için yürütülen yardım kampanyası, bölge halkının ve geniş bir destek ağının yardımıyla sona yaklaşırken, kampanya organizatörleri, kampanyanın tamamlanması için gerekli olan kalan yüzde 8'lik bölümün de en kısa sürede toplanmasını hedefliyor. Defne'nin tedavi fonunun tamamlanması, geniş bir topluluk desteğinin birleşik çabalarının güçlü bir örneği olarak öne çıkıyor.

Rıdvan Karapehlivan / Bakırçay

sma i̇zmir dikili yardım kampanyası toplumsal destek defne’nin sesi