"Doğaya Kelebek Etkisi" Fotoğraf Yarışması Sonuçları Açıklandı

Sürdürülebilirliği merkezine alan Kelebek Mobilya, 'Doğaya Kelebek Etkisi' fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklandı. 3 bin 500 fotoğrafın değerlendirildiği yarışmada ilk 3 fotoğrafın sahibi ödüllerine kavuşuyor.

Doğa ile buluşan ilk 3 yaratıcı dokunuş!

Sürdürülebilirliği merkezine alan Kelebek Mobilya, “Doğaya Kelebek Etkisi” fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklandı. 3 bin 500 fotoğrafın değerlendirildiği yarışmada ilk 3 fotoğrafın sahibi ödüllerine kavuşuyor
 
Doğa ve toplumun geleceğine yönelik derin bir sorumluluk vizyonu benimseyen, sektörün lider markası Kelebek Mobilya, Kelebek Garden ile çevre dostu inovasyonun öncüsü olmayı hedefliyor. Doğanın muhteşem güzelliklerini yaşam alanlarına taşıyan Kelebek Garden, bu kez sürdürülebilirlik konusundaki farkındalığı güçlendirmeye yönelik adım attığı “Doğaya Kelebek Etkisi” fotoğraf yarışmasında sona gelindi.

"Doğaya Kelebek Etkisi" fotoğraf yarışmasıyla, katılımcıları doğayı koruma konusunda doğrudan katkıda bulunmaya davet eden Kelebek Mobilya, gönderilen her fotoğrafı doğada bir fidana dönüştürüyor.

Kıymetli jüri üyeleri; Fotoğrafçı ve Akademisyen Cem Kıvırcık, ON İletişim Ajans Başkanı İpek Özgüden, Kelebek Mobilya PR ve İletişim Yöneticisi Nergis Aysan, Kelebek Mobilya Tasarım Müdürü Gürkan Gülturan, Kelebek Mobilya Tasarım Müdürü Tayfun Gür  ve İletişim Danışmanı Dalım Ayyüce Kaplan değerlendirilen 3 bin 500 fotoğraf arasında dereceye girenler şu şekilde sıralandı:

Aytül Akbaş / Kocaeli

Sema Mermertaş / Trabzon

Meriç Aktar / HatayFotoğrafçı ve Akademisyen Cem Kıvırcık, “Fotoğraf sanatının doğayla buluştuğu her an, insanın yaratıcılığı ve doğanın güzelliği arasındaki benzersiz etkileşimi gözler önüne seriyor. Gönderilen fotoğraflar teknik, estetik ve kompozisyon gibi temel fotoğraf kriterleri ile yarışma amacına uygunluk kriterleri üzerinden incelikle değerlendirildi. Kelebek Mobilya olarak fotoğraf sanatı odağında doğaya yapmış olduğunuz katkı için çok teşekkür ediyor, bu bağlamda yarışmanızın ve etkinliklerinizin büyüyerek devam etmesini gönülden diliyorum. Fotoğraf yarışmamızın katılımcılarına ve etkinliklerimize katkıda bulunan herkese teşekkür ediyor, sanatın ve doğanın büyüsünün her geçen gün daha da genişleyerek ilerlemesini temenni ediyorum” dedi.

https://www.instagram.com/reel/DAjDRUKN827/?igsh=cTMyOWpwdXF0N20=



kelebek mobilya kelebek mobilya yatak odası kelebek mobilya koltuk takımı kelebek mobilya genç odası kelebek mobilya tv ünitesi