Karşıyaka Sokaklarında Müzik Rüzgarı: Belediye Bandosundan Mini Konserler

Karşıyaka'da 1995 yılından bu yana müzik yolculuğunu sürdüren Karşıyaka Belediye Bandosu, sonbahar döneminde kent yaşamına renk katmak amacıyla sokak konserleri vermeye başladı.

Karşıyaka Belediye Bandosu'ndan Coşku Dolu Sokak Konserleri

Karşıyaka Belediye Bandosu tarafından, Başkan Yıldız Ünsal'ın talimatıyla düzenlenen mini sokak konserleri, halktan yoğun ilgi görüyor. Haftada iki kez halkla buluşan usta müzisyenler, önümüzdeki günlerde de coşku dolu ritimlerini ilçenin dört bir yanında sergilemeye devam edecek.

Karşıyaka Belediye Bandosu: 1995'ten Günümüze

Karşıyaka'da 1995 yılından bu yana müzik yolculuğunu sürdüren Karşıyaka Belediye Bandosu, sonbahar döneminde kent yaşamına renk katmak amacıyla sokak konserleri faaliyetlerine başladı. 23 Eylül'den bu yana devam eden program kapsamında, her hafta pazartesi ve perşembe günleri ilçenin farklı noktalarında canlı müzik dinletileri sunuluyor.

23 Usta Müzisyenden Coşku Dolu Performanslar

23 usta müzisyenin çaldığı geleneksel marşlar ve sevilen şarkılar, Karşıyaka'da coşku dolu anlar yaşatıyor.

Her Konser Farklı Bir Mahallede

Mini sokak konserleri kapsamında bugüne kadar Nergiz, İmbatlı, Alaybey, Fikri Altay, Bostanlı ve Şemikler mahallelerinde halkla buluşan Karşıyaka Belediye Bandosu, bu ay sırasıyla Zübeyde Hanım, Bahçelievler, Atakent ve Tersane mahallelerinde sahne alacak. Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına da renk katacak olan ekip, hava koşullarına bağlı olarak sokak konserlerini sürdürmeyi planlıyor.

"Bandomuz Halkla Daha Sık Buluşacak"

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Belediye Bandomuz, özel günlerimizi, törenlerimizi ve etkinliklerimizi daha coşkulu kılan, kentimizle özdeşleşen bir değer. Bandomuzun, Karşıyaka halkıyla daha sık buluşmasını sağlamak için başlattığımız konserler, çok güzel bir ilgiyle karşılandı. Çocuklarımızdan büyüklerimize kadar her yaştan vatandaşımızın yaşadığı coşku, bizleri çok mutlu etti. Bu nedenle mümkün olduğunca konserlerimizi sürdürecek, sanatın gücüyle kentimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

karşıyaka karşıyaka sk karşıyaka belediyesi karşıyaka nöbetçi eczane izmir karşıyaka