Miele, Türkiye'deki 30. Mağazasını Sakarya'da Açtı

Miele, Türkiye genelindeki büyüme stratejisi kapsamında 30. mağazasını Sakarya'da açtı. Adapazarı Şeker Mahallesi'nde yer alan yeni şube, geniş ürün yelpazesi ve son teknoloji ürünleriyle dikkat çekiyor.

Miele, Sakarya'daki 30. Mağazasını Açtı

Miele Türkiye’de Mağaza Yatırımlarına Devam Ediyor

Türkiye genelinde büyüme stratejisi doğrultusunda mağaza yatırımlarını sürdüren Miele, Sakarya’daki ilk mağazasını Ağustos ayında açtı. Adapazarı’nda, Şeker Mahallesi Farabi Caddesi’nde açılan yeni mağaza, Miele’nin Türkiye’deki 30. monobrand mağazası oldu.

Sakarya’daki Yeni Miele Mağazası

Beyaz eşya ve ankastre ürünlerinin dünyaca ünlü Alman markası Miele, Türkiye’deki 30’uncu monobrand mağazasını Sakarya’da açtı. Miele, Durmaz Satış ve Pazarlama A.Ş. partnerliğinde açtığı 85 metrekarelik Sakarya’daki bu ilk mağazasında, son teknoloji ocak, fırın, davlumbaz, buzdolabı, robot süpürgeler ve kablosuz dikey süpürgeler gibi geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. 2024 yılında Türkiye’deki mağaza yatırımlarını sürdüren Miele, yeni mağazalar açmaya devam edecek.

Miele’nin Yeni Mağazaları ile Tüketiciyle Buluşma

Yeni mağaza açılışı ile ilgili görüşlerini paylaşan Miele Türkiye Satış Direktörü Hakan Kılıç, “Türkiye’deki büyüme stratejimiz kapsamında yaptığımız çalışmalar sonucunda Sakarya ilinden ciddi bir talep olduğunu fark ettik. Bu nedenle Miele Sakarya Mağazası, mağaza yatırımlarımız üzerine temellendirdiğimiz büyüme stratejimizin önemli bir adımı. Öncü illerimizden biri olan Sakarya’nın bu talebine karşılık verdiğimiz için çok mutluyuz. Yeni mağazamız Miele kalitesi, teknolojisi ve geniş ürün gamının Sakarya ve yakın çevre illere tanıtılmasında büyük rol oynayacak. Niş cihazlardan oluşan geniş ürün gamının bulunduğu mağazamız, mutfak ve çamaşır bakım ürünlerini deneyimleme imkanı ile kullanıcılara eşsiz bir tecrübe sunuyor. Nihai tüketiciye ek olarak Sakarya ve çevre illerdeki konut projelerine de Miele kalitesiyle dokunarak değer katmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki yıl yeni mağazalar ve tüketici ile yeni buluşma noktaları açma planımız devam edecek.” dedi.

miele sakarya mağazası beyaz eşya ankastre ürünler miele türkiye mağazaları