Netflix'ten Erşan Kuneri 2. Sezon Lansmanı

Netflix, Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonunu tanıttı. Lansmanda ünlü isimler bir araya gelirken, Türk sinemasının eğlenceli tarihi izleyicilere sunulacak.

Netflix, Cem Yılmaz İmzalı Erşan Kuneri'nin 2. Sezon Lansmanını Gerçekleştirdi

İstanbul – Netflix, Cem Yılmaz’ın yaratıcılığını üstlendiği Erşan Kuneri dizisinin 2. sezon lansmanını bu akşam The Marmara Esma Sultan'da düzenledi. Etkinliğe, dizinin yaratıcısı Cem Yılmaz başta olmak üzere, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Şükran Ovalı, Ahsen Eroğlu, Nilperi Şahinkaya, Bige Önal, Bülent Şakrak, Bora Akkaş, Merve Dizdar, Celal Kadri Kınoğlu, Hande Yılmaz, Alişan Uğur, Ozan Çelik ve Cengiz Bozkurt gibi oyuncular katıldı.

Sanat ve sinema dünyasından birçok ünlü ismin buluştuğu gece, Sonic Boom'un canlı performansıyla renklendi.

Dizinin ikinci sezonu, Erşan Kuneri’nin 84 yaşına gelmesiyle başlıyor. Karakter, hayatı ve filmleri hakkında yapılacak bir röportaj için geçmişini anlatmaya karar verir. İzleyiciler, Erşan Kuneri’nin anıları aracılığıyla 80’li yılların ortalarına dönerek eski oyuncu arkadaşları ve yeni yeteneklerle gerçekleştirdiği projeleri keşfedecekler. Sekiz bölümden oluşan bu sezonda, Türk sinemasının eğlenceli tarihine tanıklık edilecek.

Yaratıcı Kadro:

Yazan & Yöneten: Cem Yılmaz

Yapım Şirketi: Fikirsanat

Yapımcı: Öner F. Işık

erşan kuneri cem yılmaz netflix türkiye türk sineması dizi lansmanı