Türkiye Madenciler Derneği Yarışmasında Polyak Eynez'den Büyük Başarı

Polyak Eynez, 3. Maden Kurtarma Yarışması'nda "Yeraltı Arama Kurtarma (Göçük)" modülünde en iyi takım ödülünü kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Polyak Eynez, 3. Maden Kurtarma Yarışması’nda "En İyi Takım" Ödülünü Kazandı

Türkiye Madenciler Derneği (TMD) tarafından düzenlenen Maden Kurtarma Yarışması'nın üçüncüsü, 17-20 Eylül tarihlerinde Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) ev sahipliğinde Kütahya'daki Tunçbilek Garp Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü’nde gerçekleşti.

Yarışmanın Detayları

Şirketimiz arama kurtarma ekibinin de yer aldığı yarışmada 15 takım, en zorlu senaryolarda yetkinliklerini sergiledi. Yarışmada "Yeraltı Arama Kurtarma (Göçük)", "Takım Yetkinliği", "Yerüstü Arama Kurtarma (Deprem)", "Araç Kazasına Müdahale", "Kimyasal Sızıntıya Müdahale (Hazmat)" olmak üzere 5 ana modülde mücadele eden arama-kurtarma ekibimiz, "Yeraltı Arama Kurtarma (Göçük)" modülünde en iyi takım ödülünü kazandı.

Kutlama Mesajı

Yarışmada önemli başarı elde eden ekip için bir kutlama mesajı yayımlandı. Genel Müdür Ergin Kibar, gösterilen üstün performans ve elde edilen başarının övgüyü hak ettiğini belirtti. Kibar, başarıların uzmanlık ve tecrübenin sonucunda elde edildiğini vurgulayarak, “Hep birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza inancım tam,” dedi.

İSG ve Afet Koordinasyon Direktörü'nden Teşekkür

Şirketimiz İSG ve Afet Koordinasyon Direktörü Ergin Kahraman da, Polyak Eynez tahlisiye ekibinde yer alan arama kurtarma takımı üyelerini başarılarından dolayı tebrik etti. Kahraman, eğitim ve tatbikat programları ile tahlisiye ekibinin her türlü afet ve kazaya hazır hale geldiğini ifade etti. Ayrıca, tüm çalışanların sürekli tekrar eden İSG ve mesleki eğitimler ile yetkinlik kazandığını belirtti.





maden kurtarma yeraltı arama kurtarma takım yetkinliği afet yönetimi kimyasal sızıntı müdahale