Macit Sefiloğlu Kandemir Medya ailesine katıldı

AKTÜEL GÜNDEM

Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi Kurucu Başkanı Gazeteci-yazar Macit Sefiloğlu, Son Mühür Televizyonu, Son Mühür Gazetesi ve Radyo Ege’nin Genel Yayın Yönetmeni olarak Kandemir Medya ailesine katıldı.

1980’de Anadolu Ajansı’nda gazetecilik mesleğine adımını atan Macit Sefiloğlu, Günaydın, Hürriyet, Haber Ekspres, Yakın Plan, Yenigün, Ege Telgraf, gazetelerinde muhabir, Haber Müdürü, Yazı İşleri Müdürü, Yayın Yönetmeni ve Köşe yazarı olarak çalıştı. Meslek yaşamı süresince Kanal 35 Televizyonu ile Radyo 35’te ve Can Radyo da program yaptı.

Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Macit Sefiloğlu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Gazeteciler Sendikası üyeliklerinin yanısıra Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi’nin kuruculuğunu üstlendi. Çağdaş Gazeteciler Derneği yönetim kademelerinde bulundu, Ege Şubesi Başkanlığı’nı yaptı. Çeşitli kurumların gazetecilik yarışmalarında başarı ödülleri alan Macit Sefiloğlu, Barış Selçuk Gazetecilik  Yarışması başta olmak üzere İTO, EBSO, İTB nin düzenlediği gazetecilik yarışmalarında jüri üyeliğinde bulundu. Sefiloğlu, Çiğli, Buca , Narlıdere , Urla belediyelerinde  basın danışmanlığı görevlerinde bulundu.