Salt İletişim, yeni nesil ödeme platformu İninal'ın entegre iletişim ajansı oldu

AKTÜEL GÜNDEM

Farklı sektörlerden birçok firmaya 360 derece entegre pazarlama ve iletişim danışmanlığı hizmeti veren Salt İletişim Grup; hem bireysel hem de kurumsal müşterilere temel finansal hizmetleri sağlayan yeni nesil ödeme platformu, ininal markasını bünyesine ekledi. ininal; tüm kreatif, dijital ve PR çalışmalarını Salt İletişim Grup'a emanet etti.

Salt İletişim Grup; yeni nesil ödeme platformu ininal’ın entegre iletişim ajansı olarak markaya, genel iletişim stratejisi, konu ve etkinlik yönetimi, basın iletişimi, tüm kreatif ve dijital hizmetleri; BTL iletişim faaliyetleri, sosyal medya yönetimi, içerik yaratımı ve dijital entegre iletişim alanlarında hizmet verecek.

ininal Hakkında: Yeni nesil ödeme platformu ininal, bireysel kullanıcılara, kurumsal firmalara ve start-uplara temel finansal hizmetler sağlamak amacı ile 2012 yılında kuruldu. 2017 yılında, BDDK’dan (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) elektronik para faaliyet izni alarak 25 milyon bankasız kullanıcının dijital bankacılık platformu olmayı hedefleyen ininal aynı zamanda BKM üyesidir ve BKM Express’e entegredir. 

20 binden fazla satış noktasında (Şok, Migros, KİM Market, D&R, Teknosa, Vatan Bilgisayar, Pratik İşlem ve PTT iş yerleri) ön ödemeli kartıyla, tüm akıllı telefonlar için ise ininal uygulamasıyla müşterilere hizmet sunuyor. ininal kullanıcıları, hesaplarına veya kartlarına 75 binden fazla perakende ve ATM noktasından bakiye yükleyebiliyor ve yükledikleri bakiyeleri dünyadaki bütün fiziki ve sanal alışveriş noktalarında harcayabiliyor.

Kurumsal müşterilerine özel API platformunu geliştiren ve ortak markalı kartlar sunan ininal, toplu ödeme ve masraf takip sistemi de sunuyor. Düşük maliyetli, basit ve güvenilir finansal servisleri sunan ininal uygulaması ve ininal Kart’ları yüz binlerce kullanıcıya kolaylık sağlıyor.