Mailleri kahve keyfine dönüştüren kampanya

DUYURU KÖŞESİ

Dünya Kahve Günü’nde Tchibo ile maillerinizi kahveye dönüştürün

Kahve uzmanı Tchibo, #GününKahvesiTchibo sloganı ile 1 Ekim Dünya Kahve Günü heyecanını yenilikçi bir kampanyayla buluşturuyor. 1 hafta boyunca farklı etkinlikler ve kampanyalar ile kahve severlerin yanında olan Tchibo, beyaz yakalı çalışanlar başta olmak üzere tüketicilerinin e-mail kutusunda biriken maillerini hediye kahveye dönüştürüyor.
75 yıllık kahve uzmanlığı ile tüketicilerine her yudumda gerçek kahve lezzetini keşfettiren Tchibo, 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nü bir haftalık bir coşkuya çevirirken sıra dışı kampanyası ile de kahve severleri mutlu ediyor.

Mailleri kahve keyfine dönüştüren kampanya
Gözlerini açmadan maillerine bakanları mutlu edecek ve 30 Eylül – 4 Ekim tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya ile e-mail kutusunda biriken mailler tüketicilere aynı zamanda Tchibo’da bir kahve keyfi kazandırıyor. Bundle iş ortaklığı ile yürütülen kampanya ile mail kutusundaki okunmamış mailleri sisteme yükleyen tüketiciler sistem üzerinden aldıkları kod ile Tchibo mağazalarında hediye kahvelerini keyifle yudumluyor.

Aynı zamanda, hafta boyunca Tchibo mağazalarında günün moduna uygun olarak hazırlanan #GününKahvesiTchibo lezzetleri Pazartesi Nodepresso, Salı Power Latte, Çarşamba Lil’ Macchiato, Perşembe Chill Cappucino, Cuma TGIF Double Shot, Cumartesi Snoozy Flat White, Pazar Lazy Sunday Brew kahveleri; Dünya Kahve Günü Haftası’na özel fiyatları ile kahve severlerin kahve keyfini katlamak için hazır.

Tchibo ile hafta boyunca Dünya Kahve Günü kutlamaları devam ediyor.
Tchibo, 1 Ekim Dünya Kahve Günü kutlamalarını bir haftalık bir coşkuya çeviriyor. Kahve uzmanı, 27 Eylül’den 4 Ekim’e kadar, mağazaları ve websitesi başta olmak üzere hem farklı satış kanallarında hem de günün farklı anlarında birçok sürpriz, çeşitli kampanyalar ve eğlenceli etkinlikle kahve tutkunları ile buluşturuyor.