Samsung ve Cosmopolitan Türkiye'den Selfie Yarışması

DUYURU KÖŞESİ

Samsung ve Cosmopolitan Türkiye’den yaratıcı selfie yarışması: “Dünyanı Büyüt, Kapakta Kendi Hikayeni Yaz!”

Samsung ve Cosmopolitan Türkiye’nin 1 - 10 Ekim arasında düzenleyeceği “Dünyanı Büyüt, Kapakta Kendi Hikayeni Yaz!” selfie yarışmasına katılanlar, Samsung Galaxy Flip6’nın FlexCam özelliğiyle Cosmopolitan Türkiye’nin kapak yıldızı olma şansı yakalayacak. 
 
Samsung ve Cosmopolitan Türkiye, katılımcıların en yaratıcı ve doğal halleriyle yer alabileceği interaktif, yaratıcı ve ilgi çekici bir selfie yarışması düzenliyor. 1 - 10 Ekim tarihleri arasında Samsung’un Emaar AVM ve İstinye Park AVM mağazalarını ziyaret edenler, yarışmaya özel hazırlanan arka planın önünde Galaxy Z Flip6 ve FlexCam özelliğini kullanarak çektikleri selfie’lerle yarışmaya katılabilecek.
 
Katılımcılar çektikleri en yaratıcı selfie’leri Samsung Emaar AVM ve İstinye Park AVM mağazalarında bulunan QR kodlarını tarayarak yönlenecekleri siteye yükledikten sonra fotoğrafları değerlendirmeye alınacak. Ayrıca günlük olarak seçilen selfie’ler Cosmopolitan Türkiye ve Samsung Türkiye’nin resmi sosyal medya hesaplarından hikaye olarak yeniden paylaşılacak. 
 

Seçilen kapak yıldızı Cosmopolitan’a röportaj verecek

Yarışmanın son aşamasında ise profesyonel jüri tarafından yarışmanın kazananı belirlenecek. Kazanan selfie’nin sahibiyle kapak fotoğrafı çekimleri yapılacak ve yarışmanın kazananı Cosmopolitan Türkiye’nin Kasım sayısının dijital kapağında yer alacak. Kazanan selfie sahibi ile ayrıca bir röportaj ve Galaxy Z Flip6’nın gelişmiş kamera özelliklerinin kullanılacağı bir moda çekimi gerçekleştirilecek. Bu içeriklerin tamamına da Cosmopolitan Türkiye’nin Kasım sayısında özel bir bölümde yer verilecek. 
 
Düzenlenecek yarışmada çekilecek selfie’lerde fotojeniden ziyade yaratıcılık ve doğallığın öne çıkarılması amaçlanıyor ve tercih edilecek selfie’ler de bu ana kritere göre belirlenecek. Yarışmaya katılım için ön koşul ise fotoğrafların Galaxy Z Flip6’nın FlexCam özelliği ile belirtilen Samsung mağazalarında çekilmesi. 
 

FlexCam ile selfie deneyimi yeni bir boyuta taşınıyor

Galaxy Z Flip6’nın esnekliğe ve yaratıcılığa yeni bir boyut kazandıran, katlanabilir ekranda eller serbest çekim olanağı sunan FlexCam özelliği, yeni Otomatik Yakınlaştırma[1] ile her çekimde en iyi çerçeveyi otomatik olarak buluyor. Bu sayede kullanıcılar FlexCam ile telefonlarını istedikleri yere yerleştirip en güzel anları, kadraj dengesini ayrıca ayarlamak zorunda kalmadan, pratik ve hızlı bir biçimde ölümsüzleştirebiliyor. 
 
“Dünyanı Büyüt, Kapakta Kendi Hikayeni Yaz!” yarışması, katılımcılara selfie konusunda da oldukça iddialı olan FlexCam özelliğini deneyimleyerek yaratıcılıklarıyla kendilerini diledikleri gibi ifade etme olanağı sunacak. Daha fazla bilgi almak ve yarışmaya katılmak isteyenler, 1 - 10 Ekim tarihleri arasında Samsung’un Emaar AVM ve İstinye Park AVM mağazalarını ziyaret edebilir.