Başkan Çelik, Bergama OSB'deki Yatırımcılarla Bir Araya Geldi

Bergama Belediye Başkanı Çelik, Bergama Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımcıları ziyaret etti, üretimi destekleyeceklerini ve sorunların çözümü için belediye olarak yanlarında olacaklarını belirtti.

Başkan Çelik, Bergama OSB'deki Yatırımcılarla Bir Araya Geldi
16 Ağustos 2024 - 14:47

BAŞKAN ÇELİK, BERGAMA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDEKİ YATIRIMCILARI ZİYARET ETTİ

Bergama Belediye Başkanı Prof. Dr. Tanju Çelik, Bergama Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret etti. Bergama Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Telek ile gerçekleşen ziyaretlere belediye meclis üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partisi Bergama İlçe Başkanı İsmail Durmaz da katıldı. İşletmeler hakkında bilgi alan Başkan Çelik, belediye olarak yatırımcıların arkasında olduklarını belirtti. Bergama’daki istihdamı artırmak için yapılacak her çalışmaya destek verdiklerini ifade eden Başkan Çelik, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki çalışanlarla sohbet etti.

“BÖLGEDE ÜRETİM YAPAN TÜM İŞLETMELERE KAPIMIZ AÇIK”

Bergama’ya ve ülke ekonomisine değer katan işletmelerin üretim alanlarını da ziyaret eden Başkan Çelik, yapılan çalışmalar, planlanan projeler ve üretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. İşletmelerin karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde görüş alışverişinde bulunulan ziyaretlerde Başkan Çelik, sanayi bölgesinin gelişmesi için belediye olarak üzerine düşen görevleri yapacaklarını ifade etti. Zor bir ekonomik dönemden geçildiğini belirten Başkan Çelik, üretimin durmaması için uğraşan işletmelere teşekkür etti. Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyeceğini belirten Başkan Çelik, “Bergama Belediye Başkanı olarak kapım tüm işletmelere ve çalışanlara açık, bölgemizin kalkınması için uğraşan burada üretim yapan tüm işletmelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bitkisel Üretim ve Hayvancılık Destekleme Modeli Menderesli Üreticilere Tanıtıldı
Bitkisel Üretim ve Hayvancılık Destekleme Modeli Menderesli...
Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını...