Başkan Denizli'den Kadın Üreticilere Destek: "Geleceğimizi Birlikte Şekillendireceğiz"

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, 15 Ekim Kadın Çiftçiler Günü’nde kadın üreticilerle bir araya gelerek, tarımda kadınların güçlenmesine vurgu yaptı.

Başkan Denizli'den Kadın Üreticilere Destek: "Geleceğimizi Birlikte Şekillendireceğiz"
16 Ekim 2024 - 12:35

Başkan Denizli kadın üreticilerle bir araya geldi: “Hep birlikte üreteceğiz”

15 Ekim Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla Germiyan Mahallesindeki kadın üreticiler ile bir araya gelen Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, kadınların üretimde daha güçlü bir şekilde yer alması için Çeşme Belediyesi olarak var gücü ile çalıştıklarını belirterek, “Hep birlikte üretmeye, büyümeye ve geleceğimizi daha sağlam temellere oturtmaya kararlıyız” dedi.

Kadın Çiftçilerle Zeytin Hasadı

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, 15 Ekim Kadın Çiftçiler Günü kapsamında kadın üreticiler ile bir araya geldi. Germiyan Mahallesindeki kadın çiftçiler ile zeytin hasadına katılan Başkan Denizli, tarım üreticilerinin yanında olduklarını belirterek şunları kaydetti:

Kadın Çiftçilerin Önemi

“Kadın çiftçilerimiz sürdürülebilir tarımın ve yerel kalkınmanın en önemli aktörleridir. Kadınlarımızın emeği ve alın teri sofralarımıza bereket getirirken, tarımın geleceğini de şekillendiriyor. Çeşme Belediyesi olarak, her zaman çiftçimizin yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Kadınlarımızın tarımda daha güçlü bir şekilde yer alması, kadın kooperatiflerimizin kurulması ve gelişmesi konusunda da desteğimizi sürdürüyoruz. Hep birlikte üretmeye, büyümeye ve geleceğimizi daha sağlam temellere oturtmaya kararlıyız.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tüketici Ne Kadar Bilinçli? Tarım ve Orman Bakanlığı Listesi bize ne anlatıyor?
Tüketici Ne Kadar Bilinçli? Tarım ve Orman Bakanlığı Listesi...
İzmir'in 19 İlçesinde Cumhuriyet Coşkusu: 15 Günlük Kutlama Maratonu
İzmir'in 19 İlçesinde Cumhuriyet Coşkusu: 15 Günlük Kutlama...