Bergama CHP'de İsmail Durmaz dönemi başladı

Bergama CHP İlçe Teşkilatı 27 Ağustos tarihinde tek adaylı kongrede 210 delegeden 207’sinin oyunu alan İsmail Durmaz Bergama CHP’nin yeni başkanı oldu.

Bergama CHP'de İsmail Durmaz dönemi başladı
09 Eylül 2023 - 23:47
Bergama CHP İlçe Teşkilatı 27 Ağustos tarihinde tek adaylı kongrede 210 delegeden 207’sinin oyunu alan İsmail Durmaz, Bergama CHP’nin yeni başkanı oldu.
 
3 yıl 8 ay ilçe başkanlığı görevini yürüten Ecevit Canbaz’ın tekrar aday olmadığı kongre İzmir’de 6 ilçe ile birlikte yapıldı. Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleşen kongreye:  CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, eski CHP genel sekreteri Kamil Okyay Sındır, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, il yöneticisi Leman Tunus, CHP eski yöneticiler Salih Özçiftçi, Ülkümen Rodoplu, eski milletvekili adayı İdris Yavuzyılmaz, İzmir Büyükşehir Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Meclis üyeleri Ali Bor, Ekrem Toprak, Selim Tok,  eski belediye başkanları Sefa Taşkın, Mehmet Gönenç oda ve STK temsilcileri delege ve partililer katıldı.

Saat 12'de başlayan kongrede Divan Başkanlığını bölge milletvekili Rahmi Aşkın Türeli yaparken açılış konuşmasını İl Başkanı Şenol Aslanoğlu yaptı. Şenol Aslanoğlu, İl kongresinin 16 Eylül'de yapılacağını belirterek bu yıl partilerinin 100. Kuruluş yıldönümü nedeniyle 9 Eylül tarihinden başlayarak 16 Eylül tarihine kadar şenlik düzenleyeceklerini söyledi. Aslanoğlu, "TV’lerde CHP'ye ayar verilmeye partimiz dizayn edilmeye çalışılıyor.
Ama CHP'de değişimin nasıl olacağına karar verecek olan CHP üyeleri, delegelerdir. Partimizde neyin nasıl ve ne zaman yapılacağına onlar karar verir" dedi. 

Herkesin 28 Mayıs seçim sonuçlarında alınan neticeyi kendi cephesinden özeleştiri olarak yapması gerektiğini sözlerine ekleyen Başkan Aslanoğlu, “Her gün televizyonlarda yıpratma politikaları izleniyor. Partimizi kimse yıpratamaz 100 yıllık çınar olan CHP dimdik ayaktadır” dedi.

Divan Başkanı, Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli de Bergama'da mutlaka yerel seçimleri kazanacaklarını belirterek "Partimize ne TRT ne diğer özel kanallar yer vermiyor. Basın iktidarın kontrolüne girmiş durumda, bunun için birebir yüz yüze çalışmaları yapması ve sosyal medyayı çok iyi kullanmalıyız” dedi.

İlçe Başkanı İsmail Durmaz ise yaptığı konuşmada “Altı yıldır ilçe sekreteri olarak görev aldığım gönül verdiğim partimde bu hizmeti daha ileriye götürmek için ilçe başkan adayı oldum. Zor bir dönemde zor bir göreve talip olduğumun bilincindeyim. Bu zorluğu siz yoldaşlarımla aşacağıma olan inancım tamdır. Bu inanca ve kararlılık bizleri 30 Mart 2024’de yerel seçimlerde partimizi iktidara taşıyacaktır. Hepimizin ortak hedefi bu olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelere hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Yeni yönetim şu isimlerden oluştu: H. Hüseyin Altun, Hüseyin Aslan, Mustafa Çandır, Feridun Çayır, Selma Durak, Yüksel Gök, Emin Güleç, Emine Güleç, Serpil Güler, Ramiz Irk, Esra Mavili, Ozan Tetik, Bayram Uslu, Ersan Utkulu, Özge Yıldırım.


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 İzmir Milletvekili Ösen'den Turizm İstatistiklerine Eleştiri: "Türkiye Hedeflerin Gerisinde"
İzmir Milletvekili Ösen'den Turizm İstatistiklerine Eleştiri:...
Menemen'de Çömlek Sanatının Global Yüzü: 3. Uluslararası Çömlek Festivali Başladı
Menemen’de Çömlek Sanatının Global Yüzü: 3. Uluslararası...