Bergama'da genç doktor kalbine yenildi

Bergama, MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve eski eğitimci Savaş Kırca'nın oğlu, Uzman Acil Tıp Doktoru Efe Kırca'nın ani vefatı ile sarsıldı. 

Bergama'da genç doktor kalbine yenildi
01 Eylül 2024 - 13:40

Bergama, MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve eski eğitimci Savaş Kırca'nın oğlu, Uzman Acil Tıp Doktoru Efe Kırca'nın ani vefatı ile sarsıldı. Kalp krizi sonucu genç yaşta hayatını kaybeden Doktor Kırca'nin ani vefatı Bergama sağlık camiasında ve ilçe genelinde büyük bir üzüntüyle karşılandı. 

29 Ağustos'ta Gaziantep Şehir Hastanesi'nden Bergama Necla Mithat Öztüre Devlet Hastanesi'ne atanan Efe Kırca, 1 Eylül Pazar günü Acil Tıp Uzmanı olarak ilk nöbetini tutmaya hazırlanıyordu. Ancak beklenmedik bir kalp krizi sonucu genç doktor, henüz görevine başlamadan yaşamını yitirdi.

Efe Kırca'nın vefatı, Bergama ilçesinde ve çevresinde büyük bir üzüntüye yol açtı. Toplumun her kesiminden başsağlığı mesajları yağdı. Bakırçay Bölge Gazetesi olarak, genç doktor Efe Kırca'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine, meslektaşlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bitkisel Üretim ve Hayvancılık Destekleme Modeli Menderesli Üreticilere Tanıtıldı
Bitkisel Üretim ve Hayvancılık Destekleme Modeli Menderesli...
Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını...