Bergama'dan Midilli'ye Ticaret ve Turizm Temalı Ziyaret

Bergama Belediye Başkanı Tanju Çelik ve BERTO heyeti, Midilli'de turizm ve ticaret ilişkilerini güçlendirmek için önemli görüşmeler yaptı. İki şehir arasındaki işbirliği için adımlar atıldı.

Bergama'dan Midilli'ye Ticaret ve Turizm Temalı Ziyaret
28 Ağustos 2024 - 01:18

BERGAMA'DAN MİDİLLİ'YE DOSTLUK ÇIKARMASI

Bergama Ticaret Odası ve Bergama Belediyesi, Midilli'de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Bergama Belediye Başkanı Tanju Çelik, Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Kolat, Bergama Belediyesi Meclis Üyeleri, BERTO Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Paksoy ve Emre Erdoğan'dan oluşan heyet önce Midilli Belediye Başkanı Panagiotis Christofas'ı, sonrasında ise Lesvos Ticaret Odası Başkanı Evangelos Myrsinias'ı ziyaret etti.

Turizm ve Ticaret

Bergama ve Midilli arasındaki işbirliği fırsatlarının ele alındığı ziyaretlerde, iki şehir arasındaki turizm ve ticaret ağının güçlendirilmesi için somut adımlar belirlendi. İlişkilerin güçlendirilmesi ve dostluğun derinleştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen bu görüşmelerde, işbirliği olanakları üzerinde kapsamlı bir fikir alışverişi yapıldı.

Zeytinyağı Üretim Tesisi Gezisi

Zeytinyağı üretim tesisinin de gezildiği ziyarette BERTO Başkanı Kolat, bölge Zeytin ve Zeytinyağı'nı markalaştırabilmek, değerini hak ettiği yere taşıyabilmek için Bergama Ticaret Odası'nın attığı adımlardan bahsetti.

Teşekkür

Görüşmeler sonunda Başkan Kolat ve Başkan Çelik, ev sahiplikleri için Midilli Belediye Başkanı Christofas ve Ticaret Odası Başkanı Myrsinias'a teşekkür etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir, Son 20 Yılın En Sıkıntılı Yazını Geride Bıraktı: Kritik Yangın İstatistikleri Açıklandı
İzmir, Son 20 Yılın En Sıkıntılı Yazını Geride Bıraktı:...
İzmir Körfezi İçin Çözüm Arayışı: Ege Üniversitesi'nde Önemli Toplantı
İzmir Körfezi İçin Çözüm Arayışı: Ege Üniversitesi'nde...