Bergama, Dikili ve Kınık için Yeni Umutlar: İZKA ve Bergama Ticaret Odası İş Birliğinde!

İzmir Kalkınma Ajansı ve Bergama Ticaret Odası'nın iş birliği ile Bergama, Dikili ve Kınık için yeni ve heyecan verici projelerin hayata geçirilmesi bekleniyor.

Bergama, Dikili ve Kınık için Yeni Umutlar: İZKA ve Bergama Ticaret Odası İş Birliğinde!
27 Mayıs 2024 - 17:48

İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) heyeti, Bergama Ticaret Odası'nı Ziyaret Etti: Bergama, Dikili ve Kınık için Yeni Projeler Masaya Yatırıldı

Bergama Ticaret Odası'nı ziyaret eden İZKA heyeti, bölgenin kalkınmasına yönelik yeni projeleri görüşmek üzere Oda yöneticileri ile bir araya geldi.

Ziyarette Bergama Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Göksel Özüak, Yönetim Kurulu Üyeleri Salim Zeki Kurşun, Selçuk Kor, Hüseyin Paksoy ve Genel Sekreter Gülay'ın yanı sıra İZKA Mavi Büyüme Politikaları Birim Başkanı Saygın Oğuz,  Birim Uzmanı Ekrem Ayalp, Proje Asistanı Eslem Gülsever ve Şehir Plancıları Merve Kaynar, Yavuz Karabel, Remzi Sönmez ve Hüseyin Çiçek hazır bulundu. 

Bölgenin kalkınma potansiyeli ve ihtiyaçlarının değerlendirildiiği ziyarette İZKA'nın faaliyetleri ve yürütülen projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Bergama, Dikili ve Kınık için atılabilecek adımlar ve ortak projeler ele alındı. İki kurum arasındaki iş birliğini arttırma ve bölgeye olumlu etkiler katacak projeler oluşturup yürütme konusunda kararlar alındı.

BERTO Başkan Yardımcısı Göksel Özüak, İZKA'nın değerli ziyaretleri için Bergama Ticaret Odası adına teşekkür etti. Ziyaretin bölgenin kalkınması için önemli bir adım olduğunu ve yakın zamanda somut sonuçlar verileceğini umduğunu ifade etti. İZKA ve Bergama Ticaret Odası'nın iş birliği ile Bergama, Dikili ve Kınık için yeni ve heyecan verici projelerin hayata geçirilmesi bekleniyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay Aliağa'da: "Siyasi ayrışmayı doğru bulmuyorum"
Başkan Tugay Aliağa'da: "Siyasi ayrışmayı doğru bulmuyorum"
Torbalı'daki Tüp Faciası: İş Kazası mı, Güvenlik İhmal mi?
Torbalı'daki Tüp Faciası: İş Kazası mı, Güvenlik İhmal mi?