Bergama Orman İşletme Müdürü Şahin Dönertaş Hayatını Kaybetti

İzmir, 18 Temmuz 2024 - Bergama'da meydana gelen trajik bir kaza sonucu, Bergama ilçe orman işletme müdürü Şahin Dönertaş hayatını kaybetti.

Bergama Orman İşletme Müdürü Şahin Dönertaş Hayatını Kaybetti
18 Temmuz 2024 - 14:00
İzmir, 18 Temmuz 2024 - Bergama'da meydana gelen trajik bir kaza sonucu, Bergama ilçe orman işletme müdürü Şahin Dönertaş hayatını kaybetti. Dönertaş, Cobanlar mevkisinde çıkan orman yangınına müdahale ederken yolda geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı.
Kazanın ardından olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleyi yapılan Dönertaş, ambulansla Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen Dönertaş, hayatını kaybetti.

Dönertaş'ın vefatı, Bergama ve ormancılık camiasında büyük üzüntü yarattı. Orman teşkilatındaki meslektaşları, Dönertaş'ı çalışkan, fedakar ve doğa sevgisiyle tanınan biri olduğunu belirterek üzüntülerini dile getirdi.

Şahin Dönertaş hakkında:  Şahin Dönertaş, uzun yıllardır Bergama Orman İşletme Müdürlüğü'nde görev yapıyordu. Kendisi, yangınlarla mücadelede gösterdiği özveri ve çalışkanlığıyla tanınıyordu. Dönertaş, aynı zamanda doğasever bir kişiliğe sahipti ve bölgedeki ormanların korunması için birçok projede yer almıştı. Dönertaş'ın ölümü, ormancılık camiasında büyük bir kayıp olarak değerlendiriliyor. Bakırçay Bölge Gazetesi ailesi olarak kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 İzmir Milletvekili Ösen'den Turizm İstatistiklerine Eleştiri: "Türkiye Hedeflerin Gerisinde"
İzmir Milletvekili Ösen'den Turizm İstatistiklerine Eleştiri:...
Menemen'de Çömlek Sanatının Global Yüzü: 3. Uluslararası Çömlek Festivali Başladı
Menemen’de Çömlek Sanatının Global Yüzü: 3. Uluslararası...