Bergama Ticaret Odası, İzmir İş Dünyası Buluşması'nda Yerini Aldı

Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat ve Meclis Başkanı Onur Kayalıoğulları, İzmir İş Dünyası Buluşması'na katıldı.

Bergama Ticaret Odası, İzmir İş Dünyası Buluşması'nda Yerini Aldı
26 Eylül 2024 - 10:13

BAKIRÇAY - Bergama Ticaret Odası (BERTO) Başkanı Lütfi Kolat ve Meclis Başkanı Onur Kayalıoğulları, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katılımıyla İzmir Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen İzmir İş Dünyası Buluşması'na katıldı. Etkinlikte, milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri ve bölge iş dünyasından önemli isimler bir araya geldi.

İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar ve İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli de buluşmada birer konuşma yaparak Türkiye’nin ekonomik durumu, hukuk sistemi, ihracat rakamları ve mesleki eğitim gibi konulara değindi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, İzmir iş dünyasına Orta Vadeli Program (OVP) çerçevesinde enflasyonla mücadele, sosyal refah artışı ve istihdam konularında önemli bilgiler aktardı. "İş dünyamızla iftihar ediyoruz. Sizler, bu ülkenin üretim gücünü temsil ediyorsunuz. Girişimlerinizle, aldığınız riskler ve yaptığınız yatırımlar ile ülkemizin kalkınmasına öncülük ediyorsunuz" diyerek tüm iş dünyası temsilcilerine teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Sahibi-Kiracı Sorunu: Çözüm Yolu Aranıyor! Hem Kiracı Hem Ev Sahibi Mağdur
Ev Sahibi-Kiracı Sorunu: Çözüm Yolu Aranıyor! Hem Kiracı Hem Ev...
Sebahattin Karaca'dan Foça'nın turizm tarihine ışık tutan bir yazı
Sebahattin Karaca'dan Foça'nın turizm tarihine ışık tutan bir...