BERTO'da Tarihi Kıyafetler Sergisi: 100 Yılın Moda Geçmişi Sergilendi

Bergama Ticaret Odası'nda açılan "100 Yıllık Kıyafetler" sergisi, Hasan Türken'in koleksiyonuyla göz kamaştırdı. Sergi, Kermes haftası boyunca ziyaretçilerini bekliyor.

BERTO'da Tarihi Kıyafetler Sergisi: 100 Yılın Moda Geçmişi Sergilendi
03 Eylül 2024 - 17:48

'100 YILLIK KIYAFETLER' SERGİSİ BERTO'DA AÇILDI 

Uluslararası Bergama Kermesi Kapsamında

Bergama Ticaret Odas (BERTO) Meslek Komitesi Başkanı ve BEFEM Halk Oyunları Derneği Başkanı Hasan TÜRKEN imzası taşıyan ve eşsiz eserlerden oluşan "Sandıktan Günümüze 100 Yıllık Kıyafetler" sergisi yoğun bir katılım ile Bergama Ticaret Odası giriş katında açıldı.

Açılış Töreni

Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat, serginin açılış kurdelesini Bergama Kaymakamı Avni Oral ve Belediye Başkanı Tanju Çelik ile birlikte kesti. İlçe protokolü, oda başkanları, basın mensupları ve pek çok vatandaşın yer aldığı açılışta, Hasan Türken katılımcılara özenle hazırlanan 28 yöresel kostümü tüm detayları ile anlattı.

Sergi ve Teşekkürler

Sergi ile ilgili konuşan BERTO Başkanı Lütfi Kolat; "Kermes kapsamında odamızın böyle büyük, köklü bir sergiye ev sahipliği yapması bizleri çok mutlu ediyor. Büyük emek veren, her bir kıyafeti tek tek özenle hazırlayan Hasan Türken'i huzurlarınızda tekrar kutluyorum. Bugün burada birlikte bu eşsiz serginin açılışını yaptığımız tüm protokolümüze ve katılımcılara da Bergama Ticaret Odası adına teşekkür ediyorum" diyerek serginin, oda giriş katında Kermes haftası boyunca ziyaret edilebileceğini hatırlattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bitkisel Üretim ve Hayvancılık Destekleme Modeli Menderesli Üreticilere Tanıtıldı
Bitkisel Üretim ve Hayvancılık Destekleme Modeli Menderesli...
Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını...