Beymen Club Sailing Team Bosphorus Cup 2024'te Yarışacak

Beymen Club Sailing Team, Bosphorus Cup’ta yelken açıyor. Takım, 19-22 Eylül tarihleri arasında Türkiye'nin en prestijli yelken yarışında mücadele edecek.

Beymen Club Sailing Team Bosphorus Cup 2024'te Yarışacak
16 Eylül 2024 - 22:04

BEYMEN CLUB SAILING TEAM BOSPHORUS CUP’TA YELKEN AÇIYOR

Beymen Club Sailing Team’in Yarış Tutkusu

İlham veren moda markası olma misyonundan aldığı güç ile spora olan desteğini sürdürmeye devam eden Beymen Club; kendi ismini taşıyan yelken takımı Beymen Club Sailing Team ile Bosphorus Cup’a hazırlanıyor. Denizin ve rüzgârın gücüne eşlik eden Beymen Club Sailing Team; 19-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan ve Türkiye’nin dünya çapında bir organizasyona dönüşen en önemli yelken yarışı Bosphorus Cup’ta yelken açacak.

Yarış Tutkusunun Sürdürülmesi

Keşfetmenin, mücadelenin, birlikte bir takım olmanın ve aynı hedefe odaklanmanın ruhuyla kurulan Beymen Club Sailing Team’in yarış tutkusu son sürat devam ediyor. Yaz dönemi boyunca denizde yelkenlerini açan Beymen Club Sailing Team, tüm dünyadan yelkencilerin katıldığı merakla beklenen yelken organizasyonlarından biri olan Bosphorus Cup için hazırlıklarını sürdürüyor.

Bosphorus Sailing Academy İş Birliği

Bosphorus Sailing Academy iş birliği ile kurulan ve Takım Kaptanı Ahmet Köroğlu liderliğinde yarışan Beymen Club Sailing Team; 19 Eylül’de antrenman yapıp 20 Eylül’de hareket edecek. 21 Eylül’de Boğaz’da gerçekleşecek final yarışı ise yelken tutkunlarına unutulmaz bir seyir zevki yaşatacak. Rüzgarlar Tiyatrosu ismiyle 22 Eylül’e kadar devam edecek olan organizasyona, dünyanın farklı coğrafyalarından sporcular katılıp yelken tutkunlarına spor ve seyir şöleni sunacak.

Beymen Club Sailing Team Bosphorus Cup’ta

Mavi sulara yelken açan Beymen Club Sailing Team Bosphorus Cup’ta yelkenler fora diyerek denizin ve rüzgarın gücüne eşlik edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yeni Nesil Mali Müşavirlik: İzmir'de Dijital Dönüşüm Projesi Lansmanı
Yeni Nesil Mali Müşavirlik: İzmir'de Dijital Dönüşüm Projesi...
BERTO'da Vergi Kanunlarındaki Değişiklikler Konuşuldu
BERTO'da Vergi Kanunlarındaki Değişiklikler Konuşuldu