Bir Babalar Günü Klasiği: Hemington Baba-Oğul Koleksiyonu

Sürdürülebilir lüksün erkek modasındaki temsilcisi Hemington, her nesilden babaya ve oğullarına hitap eden Baba & Oğul Koleksiyonu ile kaliteli ve şık giyim tarzını kuşaktan kuşağa aktarıyor.

Bir Babalar Günü Klasiği: Hemington Baba-Oğul Koleksiyonu
27 Mayıs 2024 - 14:16

'Ortak zevkler, Aynı Şıklık Hemington Baba Oğul Koleksiyonu'nda Buluşuyor'

Sürdürülebilir lüksün erkek modasındaki temsilcisi Hemington, her nesilden babaya ve oğullarına hitap eden Baba & Oğul Koleksiyonu ile kaliteli ve şık giyim tarzını kuşaktan kuşağa aktarıyor. Rafine zevklere sahip babalara ve 4-12 yaş arası erkek çocuklarına hitap eden koleksiyonda yer alan ürünler, Babalar Günü için en özel hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

İlham kaynağı babası olanlara, giyim tarzını oğluyla paylaşmak isteyenlere…

Erkek çocukları için ilk kahramanları babalarıdır; nasıl bir iş insanı olacağından, nasıl bir baba olacağına dek pek çok konuda rol modeli olarak babalarını görürler. Babası gibi olmak isteyen erkek çocuklarının ilk özendikleri babası gibi giyinmek olur. Kaliteli zamanları paylaşan babalar ve oğulları, şık tarzlarını da paylaşarak benzersiz bir giyim deneyimi yaşar. 
 
Bu yıl babasının giyim tarzına şık bir dokunuş yapmak isteyenler, doğal ve kaliteli giyim tarzında oğluna rehberlik edenler ve babasına özenen erkek çocukları için özel olarak tasarlanan Hemington Baba & Oğul Koleksiyonu, erkek giyim dünyasında kuşaklar arası bir köprü misyonu üstleniyor. 
 
Saf kalitenin zamansız tasarımlarla buluşma noktası 
 
%100 doğal malzemeler ile saf kaliteyi ve konforu sunan Baba-Oğul Koleksiyonu, zamansız tasarımlarıyla benzersiz bir giyim deneyimi yaşatıyor ve gündüzden geceye şık tarzıyla en özel anlara eşlik ediyor. 
 
Hemington Baba & Oğul Koleksiyonu’nda yer alan giza pamuk tişörtler, saf keten gömlekler, blazer ceket, şort, pantolon ve Triko Polo tişörtler ile hızlı kuruyan mayolar tamamen doğal pamuk ve keten kumaşlardan üretiliyor. Koleksiyon ile babalar ve oğulları kaliteli giyim tarzını ve rafine şıklığı paylaşarak yazı birlikte selamlıyor. Böylece, birlikte geçirilen her keyifli baba-oğul anına Hemington şıklığı eşlik ediyor.
 
Hemington “Baba & Oğul” Koleksiyonu’na markanın seçkin lokasyonlarındaki mağazalarından ve hemington.com.tr online mağazasından ulaşılabilir. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay Aliağa'da: "Siyasi ayrışmayı doğru bulmuyorum"
Başkan Tugay Aliağa'da: "Siyasi ayrışmayı doğru bulmuyorum"
Torbalı'daki Tüp Faciası: İş Kazası mı, Güvenlik İhmal mi?
Torbalı'daki Tüp Faciası: İş Kazası mı, Güvenlik İhmal mi?