Carpet and Flooring Expo'nun 2025 yılı hazırlıkları devam ediyor

Aralık 2023’te İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk defa gerçekleşen CFE-Carpet and Flooring Expo’nun yeniden düzenlenecek büyük buluşması için pazarlama çalışmalarının yanı sıra katılımcı kayıtları da son hız devam ediyor. 

Carpet and Flooring Expo'nun 2025 yılı hazırlıkları devam ediyor
11 Haziran 2024 - 11:40

Sektörün lider fuarları arasında ilk sıralarda yer alan 

Aralık 2023’te İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk defa gerçekleşen CFE-Carpet and Flooring Expo’nun yeniden düzenlenecek büyük buluşması için pazarlama çalışmalarının yanı sıra katılımcı kayıtları da son hız devam ediyor. 
 
İlk fuardaki yoğun ilginin üzerine üç salon daha eklenen Carpet and Flooring Expo’nun gelecek buluşması 7-10 Ocak 2025’te gerçekleşecek. 100 bin m2 alanda dünya ve Türkiye’deki halı devlerinin gövde gösterisine sahne olacak olan fuar, sektörün lider fuarları arasında yerini aldı. 
 
Tüyap Fuarcılık Grubu, İstanbul Halı İhracatçıları Birliği ve Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği iş birliği ile düzenlenen Carpet & Flooring Expo-Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı’nın büyük heyecanı başladı. 
 
7-10 Ocak 2025 tarihleri arasında Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuar, sektör profesyonellerini, tasarımcıları ve alıcıları yeniden bir araya getirecek. Ziyaretçiler, halı ve zemin kaplama ürünlerinin en son yenilikleri ile renk ve materyal örneklerini bir arada görme fırsatı bulacaklar. Fuar, gelecek trendler konusunda ziyaretçileri bilgilendiren etkinliklere de sahne oluyor. 
 

İkinci yılında “dünyanın en yoğun ilgi gören halı fuarı” unvanı

 Aralık 2023’te, 13 ülkeden 52’si yabancı olmak üzere 400 firma ve firma temsilciliği ile Avrupa, Amerika, Afrika ve Asya bölgeleri başta olmak üzere 103 ülkeden 21 bin 284 ziyaretçiyi ağırlayan ve potansiyel katılımcıların da talepleri ile fuara bu yoğun ilgiden dolayı üç salon daha eklendi. Bu yönüyle “sektörün en yoğun ilgi gören” unvanına sahip olan Carpet and Flooring Expo’da ziyaretçiler, toplamda 100 bin m2’ye yayılmış 11 salonda, el yapımı halı ve kilimlerden, makine yapımı halı, kilim ve paspaslara, seccade çeşitlerinden, tekstil zemin kaplamalara ve tekstil makine aksesuarlarına kadar halı dünyasına dair her şeyi bir arada görme fırsatı yakalayacak.
 
İş bağlantıları ve fırsatlarına ev sahipliği yapan fuarın önümüzdeki yıllarda da küresel düzeyde sektörün en önemli fuarı olacağı, markalı ve yenilikçi ürünlerle yurt dışında yeni pazarlara açılmak ve var olan ilişkileri güçlendirmek vasıtasıyla, halı ihracatının daha da artırılmasına büyük bir katkısı olacağı değerlendiriliyor.


Anadolu’nun dokuma kültürünü ve tekniklerini dünyaya açan bir köprü

Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı, markalı ve inovasyona dayalı ürünlerle yurt dışında yeni pazarlara açılmak ve var olan ilişkileri güçlendirmek isteyen Anadolu’dan firmalar için büyük bir potansiyel barındırıyor. Fuarın ayrıca, hali hazırda 2,8 milyar dolara ulaşan halı ihracatının daha da artırılmasına büyük bir katkısı olacağı değerlendiriliyor. Makine halısından el halısına, paspaslardan seccadelere ve tekstil zemin kaplamalarına kadar geniş bir kapsamda düzenlenen halı sektörünün küresel merkezini ziyaret etmek ya da katılımcı olmak isteyenler www.icfexpo.com adresinden kayıt olabilecekler. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i Ziyaret Etti
Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, CHP Genel Başkanı Özgür...
Başkan Tugay'dan Kemalpaşa'da Önemli Açıklamalar
Başkan Tugay'dan Kemalpaşa'da Önemli Açıklamalar