Decathlon, Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı'nın Teknik Sponsoru Oldu

Decathlon, Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı'nın teknik sponsoru oldu. Anlaşma ile takım, maç ve antrenman kıyafetleri ile seyahat ekipmanlarına Decathlon'dan erişim sağlayacak.

Decathlon, Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı'nın Teknik Sponsoru Oldu
30 Eylül 2024 - 13:06

Decathlon Türkiye, Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı’nın resmi teknik sponsoru oldu.

Anlaşma kapsamında, Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı’nın maç esnasında giyeceği formaları, maç öncesi ve antrenman kıyafetleri ile seyahatlerinde kullanacakları ürünleri Decathlon sağlayacak. 

Global spor markası Decathlon, Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı’nın teknik sponsoru oldu. 30 Eylül’de gerçekleştirilen basın lansmanıyla duyurulan iş birliği kapsamında, Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı’nın maç esnasında giyeceği formaları, maç öncesi ve antrenman kıyafetleri ile seyahatlerinde kullanacakları malzemeleri Decathlon sağlayacak.

Decathlon’un yenilikçi ve sürdürülebilir spor ürünleri, Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı’nın hem yerel hem de uluslararası başarılarını 2+1 yıllık süre boyunca destekleyecek. İstanbul Modern’de gerçekleştirilen imza törenine, Decathlon Türkiye CEO’su Philippe Debray, Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatörü Ali Atalık, Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı Kaptanları Simge Aköz ve Tijana Boskovic, Beyza Arıcı, Yaprak Erkek ve basın mensupları katıldı. 

Basın lansmanında konuşan Decathlon Türkiye CEO’su Philippe Debray, “Decathlon Türkiye olarak, Türkiye’de voleybolun simgesi haline gelmiş Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı’nın destekçisi olmaktan gurur duyuyoruz. Bu iş birliği, iki köklü ve değerli markanın sporun harikalarını daha geniş kitlelere yaymak adına birlikte attığı heyecan verici bir adım. Sporcularımızın maç esnasında giyeceği formaları, maç öncesi ve antrenman kıyafetleri ile seyahatlerinde kullanacakları ekipmanları sporcularımızın performansını en üst seviyeye taşıyacak şekilde tasarladık. Voleybola olan bu katkının hem sporculara hem de sporseverlere ilham vereceğine inanıyoruz. Bugün bizimle birlikte olan ve bu önemli iş birliğinin parçası olan herkese tekrar teşekkür etmek istiyorum. Tüm voleybolseverlere harika bir sezon diliyorum” dedi.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatörü Ali Atalık ise, “Decathlon’un spor dünyasındaki liderliği ve geniş mağaza ağı, kulübümüzün ihtiyaçlarını karşılamak için büyük bir fırsat sunuyor. Özellikle Decathlon’un sunduğu üst düzey spor ekipmanları, sporcularımızın performanslarını artıracak ve başarı yolunda onlara güç katacaktır. Bu iş birliği ile taraftarlarımız da Decathlon mağazalarında lisanslı ürünlerimize kolayca erişebilecek. Kulübümüz, sadece sporcu değil, güçlü bireyler ve liderler yetiştirmeyi amaçlayan bir vizyonla hareket ediyor. Bu anlaşma, spor camiamızın gelişimine katkı sağlayacak bir dönüm noktası” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kılıç Kalkan Derneği, Bergama'nın Kültürel Mirasını Global Boyuta Taşımayı Hedefliyor
Kılıç Kalkan Derneği, Bergama'nın Kültürel Mirasını Global...
Yıldız Sporcular ve Teknik Direktörler İzmir Spor Zirvesi'nde bir araya gelecek
Yıldız Sporcular ve Teknik Direktörler İzmir Spor Zirvesi’nde...