DeFacto, Denizli'de Yeni Mağaza Açtı!

Ulaşılabilir Moda anlayışıyla mağaza ağını genişleten DeFacto, Denizli Çamlık Forum AVM'de yeni bir mağaza açtı. Denizlililere Denizli Teraspark, Emporium AVM ve Enverpaşa Cadde'sinde mağazaları ile hizmet veren DeFacto, bu yeni mağaza ile şehirdeki mağaza sayısını dörde çıkardı.

DeFacto, Denizli'de Yeni Mağaza Açtı!
04 Haziran 2024 - 15:07

DeFacto yeni mağazasını Denizli Çamlık Forum AVM’de açtı

Global moda markası DeFacto, “Ulaşılabilir Moda” anlayışı ile mağaza ağını genişletmeyi sürdürüyor. Denizli Teraspark, Emporium AVM ve Enverpaşa Cadde’sinde bulunan mağazalarına Denizli Çamlık Forum AVM mağazasını da ekleyen DeFacto, Denizlilileri moda ile buluşturmaya devam edecek. 
 
Müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını tek bir noktada karşılayabilme anlayışıyla ev giyiminden ayakkabıya, aksesuardan iç giyime kadar birçok farklı kategoride binlerce ürünü bir arada sunan DeFacto, yurt içi ve yurt dışı mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Denizlililere Denizli Teraspark, Emporium AVM ve Enverpaşa Cadde’sinde mağazaları ile hizmet veren DeFacto, Denizli Çamlık Forum AVM mağazasının açılışını yaparak şehirdeki mağazalarına bir yenisini ekledi.  
 
Asya’dan Avrupa’ya kadar toplamda 6 kıtada faaliyet gösteren DeFacto’nun 1.011 metrekarelik yeni mağazasında her yaşa ve her tarza uygun binlerce ürün tüketicilerin beğenisine sunulacak. Müşterinin tercihlerine yönelik tasarladığı trend ürünleriyle beğeni toplayan DeFacto, yeni mağazasında da kaliteli ve özgün tasarımlarını moda tutkunları ile buluşturmaya devam edecek. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dikili ve Kınık Kaymakamları Değişti
Dikili ve Kınık Kaymakamları Değişti
13. Şakir Süter Gazetecilik Yarışması'na Başvurular Başladı!
13. Şakir Süter Gazetecilik Yarışması'na Başvurular Başladı!