Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i Ziyaret Etti

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Ankara'da gerçekleştirdiği resmi ziyaretler kapsamında, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi.

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i Ziyaret Etti
03 Temmuz 2024 - 19:17
ANKARA- Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Ankara'da gerçekleştirdiği resmi ziyaretler kapsamında, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi.

CHP Genel Merkezi'nde yapılan bu önemli görüşmede, Başkan Kırgöz, CHP lideri Özel'e Dikili'de düzenlenecek kültürel etkinliklere katılım daveti yaptı ve ilçenin gelişimi için planladığı projeleri paylaştı. Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti. Genel Başkan Özel, Başkan Kırgöz’ü CHP Genel Merkezi'ndeki makamında kabul etti. Görüşmede, ikinci döneminde gerçekleştireceği hizmet ve yatırımlar ile hayata geçirmeyi planladığı projeleri detaylandırarak sunan Başkan Adil Kırgöz, Özel'e Dikili Belediyesi'nin bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği Dikili Kitap Günleri ve 38'incisi gerçekleştirilecek olan Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali'ne de katılım davetinde bulundu. Ayrıca ilçenin tarihi ve kültürel zenginliklerini anlatan "Fotoğraflarla Dikili Tarihi" isimli kitabı da hediye etti. Genel Başkan Özel’in de bu daveti memnuniyetle karşıladığı ve etkinliklere katılma konusunda olumlu mesajlar verdiği öğrenildi.

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Kırgöz, "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'i CHP Genel Merkezi'nde ziyaret ettik. Kendisini 3. Dikili Kitap Günleri ve 38. Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali'ne davet ettik. İlçemizin tarihi zenginliklerini sunan 'Fotoğraflarla Dikili Tarihi' kitabını kendisine takdim ettik. Genel Başkanımız, tüm hemşehrilerimize selamlarını iletti," ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay Aliağa'da: "Siyasi ayrışmayı doğru bulmuyorum"
Başkan Tugay Aliağa'da: "Siyasi ayrışmayı doğru bulmuyorum"
Torbalı'daki Tüp Faciası: İş Kazası mı, Güvenlik İhmal mi?
Torbalı'daki Tüp Faciası: İş Kazası mı, Güvenlik İhmal mi?