Dikili Belediyesi, 93. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Yerini Aldı

Dikili Belediyesi, 93. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda turistik ve kültürel değerlerini tanıtarak, Yağcıbedir Halıları ve Bademli'nin koruk suyunu ziyaretçilere sunuyor.

Dikili Belediyesi, 93. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Yerini Aldı
02 Eylül 2024 - 13:14

Dikili Belediyesi, İzmir Enternasyonal Fuarı'nda!

30 Ağustos 2024 tarihinde teknoloji teması ve "Zamanın ötesine geçiyoruz." sloganı ile kapılarını 93. kez açan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Dikili Belediyesi de yerini aldı.

Dikili Belediyesi Standı

9 Eylül 2024 tarihine kadar sürecek fuar kapsamında, Belediyeler Sokağı'nda bulunan Dikili Belediyesi standında Dikili köylerinde dokunan dünyaca ünlü Yağcıbedir Halıları, Dikili Belediyesi kadın kursiyerlerinin ürettikleri çini, seramik, keçe ürünleri sergilenip; Dikili’nin birbirinden güzel koyları tanıtılacak. Ayrıca, coğrafi işaret alan Bademli'nin koruk suyu da ziyaretçilere ikram edilecek.

Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ün Açıklamaları

Dikili'nin tanıtılmasına her zaman önem veren Belediye Başkanı Adil Kırgöz şu açıklamalarda bulundu: "Dikili'mizin hak ettiği marka değerine ulaşması için gerçekleşen tanıtım faaliyetlerine her zaman destek veriyor ve katılım sağlıyoruz. Bu yıl da Dikili Belediyesi olarak 93. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yerimizi aldık. Bu yıl fuarın onur konuğu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile de bir araya geldik. Kendileriyle görüştük. Bizlere bu imkanı sağlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay'a teşekkür ediyorum. 30 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında Dikili'mizin turistik ve kültürel değerlerinin tanıtılacağı standımıza tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bitkisel Üretim ve Hayvancılık Destekleme Modeli Menderesli Üreticilere Tanıtıldı
Bitkisel Üretim ve Hayvancılık Destekleme Modeli Menderesli...
Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını...