Dikili'de 2025 Ekonomisi Üzerine Söyleşi: Hakan Güldağ, Şeref Oğuz ve Vahap Munyar

Dikili'de gerçekleşen "2025 Ekonomisi'nde Bizi Neler Bekliyor?" söyleşisinde Hakan Güldağ, Dr. Şeref Oğuz ve Vahap Munyar, Türkiye ve dünya ekonomisine dair öngörülerde bulundu.

Dikili'de 2025 Ekonomisi Üzerine Söyleşi: Hakan Güldağ, Şeref Oğuz ve Vahap Munyar
10 Ekim 2024 - 15:15

Dikili'de "2025 Ekonomisi" Üzerine Kapsamlı Söyleşi

Dikili, Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bergama Ticaret Odası (BERTO) tarafından düzenlenen "2025 Ekonomisi'nde Bizi Neler Bekliyor?" başlıklı söyleşi, ekonomi alanında uzman isimleri bir araya getirdi.

 Katılımcılar

Etkinlikte, Ekonomi Gazetesi'nin deneyimli yazarları Hakan Güldağ, Dr. Şeref Oğuz ve Vahap Munyar konuşmacı olarak yer aldı. BERTO yönetimi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen bu toplantıya, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Menemen Ticaret Odası, Burhaniye Ticaret Odası, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimleri, geçmiş dönem BERTO Yönetim Kurulu Başkanlarından Ali İhsan Süter, kurum müdürleri, bölge iş insanları, vatandaşlar ve basın mensupları yoğun ilgi gösterdi.

Açılış Konuşması

BERTO Başkanı Lütfi Kolat'ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, ekonomi dünyasının geleceğine dair önemli görüşlerin paylaşıldığı bir platform oldu. Kolat, "Ekonominin nabzını tutan, değişimleri, gelişmeleri anbean takip eden, geçmiş yıllarda da Bergama'da birkaç kez ağırladığımız Sayın Hakan Güldağ, Şeref Oğuz ve Vahap Munyar'a davetimizi kabul edip bu güzel salonda bizlerle oldukları ve paylaşacakları değerli bilgiler için Bergama Ticaret Odası adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ekonomik Perspektifler

Konuşmacılar, 2025 yılında Türkiye ve dünyanın ekonomik olarak nelerle karşılaşabileceğine dair perspektiflerini ve analizlerini katılımcılarla paylaştı. Soru-cevap bölümüyle etkileşimli bir hale gelen etkinlik, katılımcıların ekonomik konulardaki meraklarını gidermeleri açısından önemli bir fırsat sundu.

Etkinlikten alınan olumlu geri dönüşler, ekonomik geleceğe dair umutlu bir perspektifin sunulduğunu gösterdi. "2025 Ekonomisi'nde Bizi Neler Bekliyor?" başlıklı söyleşi, katılımcıların ve bölge halkının ekonomik gelişmeler hakkında bilgilendirilmesi açısından büyük önem taşıdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tüketici Ne Kadar Bilinçli? Tarım ve Orman Bakanlığı Listesi bize ne anlatıyor?
Tüketici Ne Kadar Bilinçli? Tarım ve Orman Bakanlığı Listesi...
İzmir'in 19 İlçesinde Cumhuriyet Coşkusu: 15 Günlük Kutlama Maratonu
İzmir'in 19 İlçesinde Cumhuriyet Coşkusu: 15 Günlük Kutlama...