Dikili'de İşsizlikle Mücadele: Adil Kırgöz'den Gençlere İstihdam Desteği

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, gençlere istihdam fırsatları sunmak amacıyla yerel firmalarla iş birliği yaparak yeni projeleri hayata geçiriyor. Gençlerin iş yaşamına kazandırılması hedefleniyor.

Dikili'de İşsizlikle Mücadele: Adil Kırgöz'den Gençlere İstihdam Desteği
25 Eylül 2024 - 09:26

Başkan Kırgöz'den Gençlere İstihdam Desteği

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, ilçe genelinde gençlere iş imkanı yaratmak için istihdamı artıracak çalışmalara destek vermeye devam ediyor.

İş Birlikleri ve Fırsatlar

Dikili Belediyesi ve ilçe çevresindeki firmalar ile yapılan işbirliği kapsamında gençler iş bulabilme fırsatını elde ediyorlar. Dikili Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan iş görüşmeleri sonucu pek çok genç için istihdam ve kariyer yapma fırsatı doğmuş oluyor.

Gençlere Verilen Önem

Dikili'de gençleri sosyal ve ekonomik yaşama kazandıran tüm projeleri destekleyen Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz şu ifadelerde bulundu:

Dikili'mize dinamizm katan gençlerimizi çok önemsiyoruz. Bu kapsamda ilçemizde faaliyet gösteren firmalar ile iş birliği yaparak gençlerimizi iş yaşamına kazandırıyor. Kurmuş olduğumuz istihdam köprüsü ile kardeşlerimize kariyer yapma fırsatını da sunmuş oluyoruz. İlçemizde işsizlik sorununu çözüme kavuşturmak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bergama ve Kınık'ta Milletvekili Canbey'den CHP'li Belediyelere Hizmet Eleştirisi
Bergama ve Kınık’ta Milletvekili Canbey’den CHP'li Belediyelere...
AK Parti'den Tire'ye Ulaşım Müjdesi: Tren Garı Restorasyonu ve Elektrikli Tren Hatları İçin Büyük Yatırım
AK Parti'den Tire'ye Ulaşım Müjdesi: Tren Garı Restorasyonu ve...