Dikili'de Kitap Günleri, Festival Tadında Etkinliklerle Sürüyor

Dikili Belediyesi ve Yayıncılar Kooperatifi (YAYKOOP) işbirliği ile düzenlenen 3. Dikili Kitap Günleri, festival havasında renkli etkinliklerle devam ediyor. Dikili 75. Yıl Parkı'nda gerçekleşen etkinlikler...

Dikili'de Kitap Günleri, Festival Tadında Etkinliklerle Sürüyor
26 Temmuz 2024 - 11:46

3. Dikili Kitap Günleri Festival Havasında Geçiyor

Dikili Belediyesi ve Yayıncılar Kooperatifi (YAYKOOP) işbirliği ile düzenlenen 3. Dikili Kitap Günleri festival havasında dolu dolu geçiyor. Dikili 75. Yıl Parkı’nda  gerçekleşen 3. Dikili Kitap Günleri’ne Dikili Belediyesi Piyano Kursu Öğrencileri,  Çocuk Korosu, Çocuk Orkestrası, Latin Dansları topluluğunun gösterileri,  özgün müzik sanatçısı Burhan Yıldırım’ın  konseri ayrı bir renk kattı.


Başkan Kırgöz’den  “Karlı Kayın Ormanı” sürprizi

Dikili’de yaşayan özgün müzik sanatçısı Burhan Yıldırım’ın konserinde usta şair Nazım Hikmet’in kaleme aldığı, ünlü sanatçı Zülfü Livaneli’nin besteleyip seslendirdiği Karlı Kayın Ormanı’nı vatandaşlarla birlikte söyledi.

3. Dikili Kitap Günleri’ne Dikili ve ilçe dışından çok sayıda vatandaşın yoğun ilgi gösterdiğini belirten Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz şu açıklamalarda bulundu “ Göreve geldiğimde söz verdiğim önemli bir projeyi hayata geçirerek Cumhuriyetimizin 100. Yılında kentimize kazandırdığımız Dikili Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’mizde belediyemizde  çocuklarımız için piyano kursu başlattık, çocuk korosu ve çocuk orkestrası kurduk.  Kentimizin ışığı çocuklarımızın birbirinden güzel performansları, Latin Dansları topluluğumuzun gösterileri, özgün müzik sanatçımız Burhan Yıldırım’ın konseri 3. Dikili Kitap Günleri’ne ayrı bir renk kattı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 İzmir Milletvekili Ösen'den Turizm İstatistiklerine Eleştiri: "Türkiye Hedeflerin Gerisinde"
İzmir Milletvekili Ösen'den Turizm İstatistiklerine Eleştiri:...
Menemen'de Çömlek Sanatının Global Yüzü: 3. Uluslararası Çömlek Festivali Başladı
Menemen’de Çömlek Sanatının Global Yüzü: 3. Uluslararası...