Dikili'de Sanat, Spor ve Eğlence Bir Arada: Festival Dopdolu Geçiyor

Dikili’de 38. Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali, çocuklar ve yetişkinler için düzenlenen spor, sanat ve tiyatro etkinlikleriyle büyük ilgi görüyor. Festival coşkusu artarak devam ediyor.

Dikili'de Sanat, Spor ve Eğlence Bir Arada: Festival Dopdolu Geçiyor
30 Ağustos 2024 - 10:03

Dikili’de festival dolu dolu geçiyor

Dikili'de 38. Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali, çocuk, spor ve sanat etkinlikleriyle dolu dolu geçiyor. Festival kapsamında düzenlenen aktiviteler, bölge halkı tarafından büyük ilgi görüyor.

Spor Etkinlikleri

Festival kapsamında, Dikili Belediyesi Sadi Erdem Plaj Sporları Tesisi’nde düzenlenen çocuk plaj voleybolu ve 4. Dikili Plaj Voleybolu Halk Turnuvası yoğun ilgi gördü. Dereceye giren takımların ödülleri, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz tarafından takdim edildi.

Çocuklar için Sanat Etkinlikleri

Kadın Hakları Parkı’nda düzenlenen Kırmızı Başlıklı Kurt adlı gösteride çocuklar doyasıya eğlendiler. Bu etkinlik, çocuklara yönelik sanat etkinlikleri arasında en dikkat çekici olanlardan biri olarak öne çıktı.

Tiyatro Gösterisi: Bir Baba Hamlet

Festivalin ikinci gününün akşam etkinliğinde, ünlü oyuncular Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu’nun sahneledikleri “Bir Baba Hamlet” adlı tiyatro gösterisi, 75. Yıl Parkı’nı dolduran vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle izlendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bitkisel Üretim ve Hayvancılık Destekleme Modeli Menderesli Üreticilere Tanıtıldı
Bitkisel Üretim ve Hayvancılık Destekleme Modeli Menderesli...
Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını...