E-Ticaretin bugünü ve geleceği konuşulacak

Dokare Yönetim ve Teknoloji Danışmanlığı ve İdeasoft organizasyonunda düzenlenecek olan “E-Ticaret Farkındalık Zirvesi”nde, E-Ticaretin Bugünü ve Geleceği masaya yatırılacak.

E-Ticaretin bugünü ve geleceği konuşulacak
25 Eylül 2024 - 10:14

E-Ticaret Farkındalık Zirvesi İzmir’de

E-Ticaretin bugünü ve geleceğinin tartışılacağı ve geniş bir katılımla düzenlenecek olan E- Ticaret Farkındalık Zirvesi, 1 Ekim 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak. AKM’de 13.30-18.00 saatleri arasında birbirinden değerli ve uzman konuklar, e-ticaret konusundaki bilgi ve tecrübelerini paylaşacaklar.

Dokare Yönetim ve Teknoloji Danışmanlığı ve İdeasoft organizasyonunda düzenlenecek olan “E-Ticaret Farkındalık Zirvesi”nde, E-Ticaretin Bugünü ve Geleceği masaya yatırılacak. Geçmişten Gelen Değerlerin Korunarak Yeni Dünya Gerçekleri ile Entegrasyonu odağında rutinin dışına çıkarak entelektüel birikimlerin aktarılacağı Zirve’nin, çağın gereklerine uygun alanda bilgilerin paylaşılacağı bir etkinlik olması bekleniyor.

Önemli başlıklar ve güçlü isimlerle fark yaratacaklar

E-ticaret dünyasındaki son gelişmeleri ve trendlerin tartışılacağı zirvede katılımcılara, global gelişmeler ışığında e-ticaret stratejilerini geliştirme ve yeni nesillerin bu sektöre katkılarını keşfetme ve nesiller arası aktarımın çift yönlü olma imkânı sağlanması hedefleniyor. Amaçlarının iş yapış süreçlerinde verimlilik, kalite ve devamsallık odağında fark yaratmak olduğunu dile getiren Kıvılcım Mert Yönetim Danışmanlığı Sahibi ve İşletme Doktoru Kıvılcım Mert ve Dijital Dönüşüm İşletme Doktoru Necdet Kırmızıtoprak, bu etkinliğin ana temalarından birinin alışıla gelmiş rutin iş yapma modellerinin dışında e-ticarette fark yaratmak isteyenlerin bilim, bilgi, gerçek dijital dönüşüm odağında nitelikli markalar olarak yollarına devam etmelerini sağlamak olduğunu söylediler.  Sorgulayan, araştıran, yorumlayabilen ve bilgi üreten iş yapma modelleri için farkındalık yaratmak adına bu ve benzeri etkinliklerinin devam edeceklerini vurgulayan Mert ve Kırmızıtoprak, bu alanda şirket ve kurumlara hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.

E-Ticaret Farkındalık Zirvesi Programı

  • 13.30 Açılış Konuşmaları
  • 14.00IdeaSoft& Alibaba.com Paneli Kubilay Gençkan& İbrahim Vıcıl
  • 14.30 Ömer Erkmen: Genç Girişimciler Paneli
  • 15.30 E-İhracat Teşvikleri- Advance Danışmanlık
  • 15.50 Prof. Cumhur Coşkun Küçüközmen & Aylin Ketenci Kadın, Yapay Zekâ ve E-Ticarette Kelimelerin Gücü
  • 16.20 Şeref Oğuz & Kıvılcım Mert Paneli: Ticaretin Yeni Yüzyılı ve Geleceği
  • 17.10 Dijital Dönüşüm ve E-Ticaret Paneli: Necdet Kırmızıtoprak& Kıvılcım Mert
  • 17.35 Psikolog İrem Güngör: İnternette Alışverişte Psikolojik Etkiler ve Eğilimler

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dikili'de İşsizlikle Mücadele: Adil Kırgöz'den Gençlere İstihdam Desteği
Dikili’de İşsizlikle Mücadele: Adil Kırgöz'den Gençlere...
Bergama ve Kınık'ta Milletvekili Canbey'den CHP'li Belediyelere Hizmet Eleştirisi
Bergama ve Kınık’ta Milletvekili Canbey’den CHP'li Belediyelere...