ECCO'dan Yaza İddialı Giriş: Cozmo ve Offroad Sandaletler

Danimarka menşeli ünlü ayakkabı markası ECCO, bu yaz moda, konfor ve teknolojiyi buluşturan sandalet modelleriyle iddialı bir giriş yapıyor.

ECCO'dan Yaza İddialı Giriş: Cozmo ve Offroad Sandaletler
03 Haziran 2024 - 17:09

'ECCO sandaletlerle konfor ve şıklık yaz boyu sizinle'

Danimarkalı ünlü ayakkabı markası ECCO, moda, konfor ve teknolojiyi buluşturduğu sandalet modelleri ile yaza iddialı bir giriş yapıyor. Yazın kullanımı en kolay ayakkabı modelleri arasında yer alan Cozmo ve Offroad sandaletler, ECCO farkını ve kalitesini daha ilk adımda hissettiriyor.

Dünyanın en iyi ayakkabı markaları arasında yer alan ECCO, yazın ayağınızın ihtiyaç duyacağı özgürlüğü ve konforu ECCO Cozmo ve ECCO Offroad sandaletleriyle sağlıyor. İskandinav stilinin Danimarkalı temsilcisi, kullandığı üstün ayakkabı teknolojisinin yanı sıra şık tasarımları ile de dikkatleri çekiyor.

Platform tabanıyla şık, FLUIDFORM teknolojisi ile konforlu “ECCO Cozmo Platform”
Yaz gardırobundan sandaleti eksik etmeyenlerin tercih edebileceği ECCO Cozmo Platform, ECCO’nun diğer tüm ürünlerinde olduğu gibi konfor ön planda tutularak tasarlandı. Kalın ve anatomik tabanıyla platform sandaleti yeniden yorumlayan ünlü ayakkabı markası, Cozmo Platform’da güçlü bir stil ifadesi oluşturabilmek için yumuşak, yastıklı ve sırçalı deri kayışlarla seriyi tamamlanıyor; ECCO FLUIDFORM™ teknolojisi ile kullanıcının ayağının şekline akıllıca uyum sağlıyor ve gün boyu konforu ayağa getiriyor. Sade çizgilere sahip ECCO Cozmo Platform sandaletlerin macun beji, mavi ve siyah renk alternatifleri bulunuyor.
Doğa yürüyüşleri için özel olarak tasarlandı “ECCO Offroad”

ECCO Offroad deri yürüyüş sandaletleriyle her yere gidebileceğiniz hareketli bir yaz başlıyor. Özellikle arazi ve benzeri alanlarda, modaya uygun bir yaklaşımla yürüme kolaylığı sağlayan ECCO Offroad, Ecco’nun bilinen konfor çizgileri sınırında, hafif ve destekleyici yapısıyla taze ve iddialı stil özelliklerini harmanlıyor. Dayanıklı kauçuk tabanı, ekstra konfor için kullanılan neopren astarı, ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort teknolojisi ECCO Offroad sandaletlerin en belirgin özellikleri arasında yer alıyor.

ECCO Cozmo Platform ve ECCO Offroad sandalet modellerine tr.ecco.com adresinden ve ECCO mağazalarından ulaşmak mümkün.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
6 Ayda Sahibi Çıkmayan Araçlar Ekonomiye Kazandırılıyor!
6 Ayda Sahibi Çıkmayan Araçlar Ekonomiye Kazandırılıyor!
Cemil Tugay'ın Bakırçay Mesaisi
Cemil Tugay’ın Bakırçay Mesaisi