Geleneksel Tatların Adresi: Uslu Meyhane Bodrum'da Misafirlerini Bekliyor

Bodrum’un sakin köşelerinden biri olan Yalıkavak’ta, geleneksel tatları modern sunumlarla buluşturan Uslu Meyhane, kökleşmiş meyhane kültürüne olan özlemi gidermeyi hedefliyor.

Geleneksel Tatların Adresi: Uslu Meyhane Bodrum'da Misafirlerini Bekliyor
01 Temmuz 2024 - 21:51

GELENEKSEL MEYHANE KÜLTÜRÜNÜN BODRUM’DAKİ TEMSİLCİSİ: USLU MEYHANE

Yalıkavak’ın yoğunluğundan uzakta, geleneksel tatlarla buluşabileceğiniz Uslu Meyhane, Bodrum’da misafirlerini ağırlamaya başlıyor. Bu yaz sevilen meyhane sofrasının en güzel mezelerini en leziz halleriyle, samimi sohbetler ve keyifli tanıdık tınılar eşliğinde deneyimleyebileceğiniz Uslu bir meyhane sizlerle...

Kökleşmiş meyhane kültürüne olan özlem sona eriyor. Bodrum’un lokal lezzetlerinin topraktan Uslu Meyhane’ye olan yolculuğu başlıyor. Her ürünün en yalın tavrıyla, klasikleşmiş mezelerin en güzel hali olan Uslu Meyhane, kapılarını Bodrum’da açıyor.


Sakinliğin ve sohbetin buluştuğu huzurlu bir yer

Bodrum’un kalabalığından uzakta konumlanan Uslu Meyhane, lezzetli menüsüyle neşeli sohbetleri buluşturuyor. Uslu Meyhane, müzik ve hareketin yemeğin önüne geçtiği mutfak anlayışından uzakta, keyfi, lezzeti, sohbeti ve ona huzurla eşlik eden tanıdık müzikleri öne çıkarıyor. İsminden de anlaşılacağı gibi taşkınlık yaratmayan, abartıya kaçmayan yapısıyla yalınlığa dair bir manifesto yazıyor.


Restorandan Öte Bir Sofra

Şef Sara Tabrizi’nin önderliğinde oluşturulan Uslu Meyhane’nin menüsü Şef Emiğra Bayrak ve ekibinin mutfağından çıkıyor. Açık ateşten gelen ara sıcaklar, göz dolduran soğuk mezeler ve sipariş vermeyi kolaylaştıran fiks menüsüyle Uslu Meyhane sevilen tüm lezzetleri ortak sofrada bir araya getiriyor.

Her meyhane masasını zenginleştiren, muhabbete can veren geleneksel mezelerden olan Domates Salatası, Marine Enginar, Köz Patlıcanlı Atom, Tekmil Fava, Acem Güllü, Kuru Cacık, Köpoğlu, Pilaki ve Marine Levrek menüde yerini alıyor. Ürünün lezzetini ortaya çıkaran, malzemeye odaklanan en yalın pişirme yöntemi olan açık ateşte pişen ara sıcaklar ve ana yemekler ateşten alındığı dakikada servis ediliyor. Izgaralarda mantar, kalamar ve karides masaları şenlendirirken özlenen tat Meyhane Köftesi gecenin yıldızı olmayı hedefliyor. Kapanışı en tatlı şekilde yapmak için, Türkiye’nin geleneksel lezzeti baklavayı modern bir sunumla, Fıstıklı Baklavalı Muhallebi olarak sunuyor.


Lezzet ve Melodinin Buluştuğu Sofralar

Uslu Meyhane’de sofrada sohbete eşlik eden ve enerjiyi yükselten, aşina olunan ve sevilen tınılarla dolu müzik listeler, Şef Sara Tabrizi’nin özeniyle oluşturuluyor. Kaliteli tabakları ve sıcak ambiyansının yanında müziklerine de aynı özeni gösteriyor. Uslu Meyhane’de soft, pop ve caz türlerindeki ezgiler sofralara eşlik ediyor.

Haftanın her günü açık olan Uslu Meyhane, 40 kişilik kapasitesi ile 18.00’den 23.00’e kadar servis veriyor. Detaylı bilgi ve rezervasyon için @uslumeyhaneyalıkavak adresini takip edebilirsiniz. Adres: Ömer Efendi Caddesi 33 Birdcage 33 Otel Bodrum, Muğla / TURKEY

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i Ziyaret Etti
Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, CHP Genel Başkanı Özgür...
Başkan Tugay'dan Kemalpaşa'da Önemli Açıklamalar
Başkan Tugay'dan Kemalpaşa'da Önemli Açıklamalar