Gençlere Eğitim Öncesi Doping: Çağdaş Gençlik İzmir Kampı İkinci Kez Düzenlendi

İzmir’de düzenlenen Çağdaş Gençlik Kampı, gençlere eğitim dönemi öncesi moral sağladı. Sosyalleşme ve kişisel gelişim fırsatları sunan kamp, çeşitli eğitici ve eğlenceli aktivitelerle dikkat çekti.

Gençlere Eğitim Öncesi Doping: Çağdaş Gençlik İzmir Kampı İkinci Kez Düzenlendi
26 Ağustos 2024 - 17:39

Çağdaş Gençlik İzmir Kampı İkinci Kez Gençleri Ağırladı

Gençlere Eğitim Dönemi Öncesi Kamp Dopingi

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği iş birliğiyle 23-26 Ağustos tarihlerinde Bornova Gençlik Yerleşkesi'nde düzenlenen 2. Çağdaş Gençlik İzmir Kampı yeni eğitim dönemi öncesi moral oldu. Gençler birçok eğitici ve eğlendirici aktiviteyle hem öğrendi hem sosyalleşti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ÇYDD İş Birliği

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin (ÇYDD) iş birliğiyle düzenlenen Çağdaş Gençlik İzmir Kampı bu yıl ikinci kez gençlerin nefes almasını sağladı. Kamp boyunca hem sosyalleşen hem de eğitici aktiviteler ile buluşan gençler, yeni eğitim dönemi öncesi nefes alma imkanı buldu. Kil atölyesi, karaoke gibi oyunlardan yoga ve dans gibi eğlenceli aktivitelere kadar geniş bir yelpazede etkinlikler düzenlendi. Ayrıca, gençler çeşitli kişisel gelişim eğitimleri de aldı.

Yılın Stresinden Uzaklaşıyorlar

ÇYDD İzmir Gençlik Yürütme Kurulu Kolaylaştırıcı Yardımcısı Eren İnan, kampın bu yıl ikinci kez yapıldığını, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile doğrudan iş birliği içerisinde olduklarını belirterek, “Buraya gelen gençler 18-25 yaş arasındaki üniversite öğrencileri. Burada hem onların sivil toplum ile ilgili bilincini geliştirmek hem de kişisel gelişimlerine destek olmak istiyoruz. Kampta bir günleri hem eğlenceyle hem de eğitimle dolu geçiyor. Aynı zamanda da yılın stresinden uzaklaşmış oluyorlar” dedi.

Etkinliklerde Eğlence ve Eğitim

Kampta yer alan öğrencilerden Gür Arkan, etkinlik boyunca güzel vakit geçirdiklerini belirtirken, “Bugün kil etkinliğimiz vardı. Burada gün oldukça eğlenceli geçiyor. Gelişim açısından da güzel eğitimlerimiz var. Hem onlara katılıyoruz hem eğleniyoruz” dedi.

Kampta yer alan başka bir üniversite öğrencisi Berfin Bozkurt ise, “Eğitici aktiviteler yapıyoruz. Bu kampın belediyemizin ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin gençleri önemsediğinin bir örneği olduğunu hissediyorum. Mutluyum, gençlere güzel eğlenceli fırsatlar sunuyor” diye konuştu.

Sosyalleşme ve Yeni Arkadaşlar Edinme

Kampa katılan gençlerden Seda Kaya, “Gayet mutluyum, keyifliyim, arkadaşlarımla beraber vakit geçiriyoruz, oyunlar oynuyoruz, eğitimler alıyoruz. Sosyalleşmek için de çok güzel bir etkinlik oldu. Gerçekten değerli hissediyorum. Gençler sosyalleşmek istiyor ama ekonomik sebeplerden dolayı zorlanıyor. Bu gibi olanaklar sayesinde yeni arkadaşlar ediniyoruz, birbirimize bir şeyler katabiliyoruz, bu da bizi çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir, Son 20 Yılın En Sıkıntılı Yazını Geride Bıraktı: Kritik Yangın İstatistikleri Açıklandı
İzmir, Son 20 Yılın En Sıkıntılı Yazını Geride Bıraktı:...
İzmir Körfezi İçin Çözüm Arayışı: Ege Üniversitesi'nde Önemli Toplantı
İzmir Körfezi İçin Çözüm Arayışı: Ege Üniversitesi'nde...