Geri Sayım Tamam: Samsung Boğaziçi Yüzme Yarışı Yarın 36. Kez Başlıyor

Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, 25 Ağustos’ta iki kıtayı birleştirecek. 78 ülkeden 2.824 yüzücü, Kanlıca’dan start alacak...

Geri Sayım Tamam: Samsung Boğaziçi Yüzme Yarışı Yarın 36. Kez Başlıyor
24 Ağustos 2024 - 12:35

Geri Sayımda Son Gün:

Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı yarın Boğazın iki yakasını sporla birleştirecek

Bu yıl Türkiye dahil 78 farklı ülkeden 2 bin 824 yüzücünün yarışacağı, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından düzenlenen Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, 25 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek. İki kıtayı bir defa daha birleştirecek olan Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, bu yıl 36. kez düzenleniyor. Ana sponsor Samsung, dev organizasyonda geniş ürün yelpazesinin en yeni özelliklerini ve Galaxy AI dünyasının tanıtılacağı ve sporcular ve ziyaretçiler için birçok eğlenceli aktivitenin tasarlandığı stant alanlarına ev sahipliği yapacak.

Samsung’un stantları etkinlik boyunca aktivite, ürün deneyimi ve eğlenceyi bir araya getirecek

Etkinlik öncesinde ve etkinlik boyunca, yarışı izlemeye gelecek ziyaretçiler ve yarışacak sporcular için Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı’nda çeşitli aktivite ve deneyim alanları yer alacak. Samsung, etkinliğin özel sponsor alanında konumlandırdığı “Galaxy AI Deneyim Alanı”, “Galaxy Watch Sprint Challenge Alanı”, “Bespoke AI Standı”, “Bespoke Jet AI Dikey Süpürge Deneyim Standı”, “TV ve Odyssey Ark Oyun Alanı”, “WindFree Deneyim Kabini” stantlarında ziyaretçileri en yeni ürün serileri ve Galaxy AI gibi gelişmiş Samsung teknolojileriyle ağırlayacak.

  • Galaxy AI Standı: Galaxy AI deneyimi ve hediye indirim çekleri
  • Galaxy Watch Sprint Challenge: 3 dakikalık egzersizle zindelik ölçümü
  • Bespoke AI Alanı: Basket atma ve mini bilgi oyunları
  • Bespoke Jet AI Dikey Süpürge Deneyim Alanı: Hızlı temizlik yarışması
  • OLED TV ve Odyssey Ark Oyun Alanı: Çarpıcı ekranlarda heyecan dolu oyun deneyimleri

Samsung’dan yarış öncesinde yüzücülere özel ısınma aktivitesi

Bu yılki Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'na, Samsung Türkiye'den 6 yüzücü katılacak. Samsung Türkiye, yarış öncesinde Kuruçeşme’de buluşacak sporcular için, Sude Burcu'yla sabah egzersizi niteliğinde özel bir “ısınma aktivitesi” düzenliyor. Yarış başlamadan düzenlenecek, Galaxy Watch Ultra ve Galaxy S24 Ultra’nın zindelik özelliklerinin yön vereceği ısınma aktivitesi, yüzücülerin yarış stresini üzerinden atmış olarak ve daha zinde bir kondisyonla yarışa hazır olmasını sağlayacak.

Heyecan dolu yarışın sonunda kazanan sporcular Paris2024 Olimpiyatlarında olduğu gibi, Kuruçeşme’deki ödül töreninde Galaxy Z Flip6 ile Zafer Selfie’si çekecek. Samsung ayrıca yarışın üç kategorisini kazanacak sporculara yeni sürpriz hediyeleri olacak

Heyecan dolu yarışın sonunda ise kazanan sporcular Paris2024 Olimpiyatları'nda olduğu gibi, Kuruçeşme’deki ödül töreninde Galaxy Z Flip6 ile Zafer Selfie’si çekecek. Samsung ayrıca yarışın üç kategorisini kazanacak sporculara yeni sürpriz hediyeler sunacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ABD'nin 60. Başkanlık Seçimleri: Kritik Süreç ve Küresel Etkiler
ABD’nin 60. Başkanlık Seçimleri: Kritik Süreç ve Küresel...
Dijital paraya geçişin avantajları, dezavantajları ve ülke ekonomisi üzerindeki potansiyel etkileri
Dijital paraya geçişin avantajları, dezavantajları ve ülke...