Görkem Şeker güven tazeledi

Bergama - S.S. Bergama ve Çevresi Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi'nin genel kurulunda Görkem Şeker, başkanlık görevine yeniden seçilerek güven tazeledi. Kooperatifin 33 üyesi tarafından desteklenen Şeker, seçim sonrası yaptığı açıklamada, "Bu güven oyları için tüm üyelerimize teşekkür ederim." dedi.

Görkem Şeker güven tazeledi
17 Temmuz 2024 - 00:22

Görkem Şeker, S.S. Bergama ve Çevresi Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanlığına Tekrar Seçildi

S.S. Bergama ve Çevresi Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi'nin genel kurulunda Görkem Şeker, başkanlık görevine yeniden seçilerek güven tazeledi. Kooperatifin 33 üyesi tarafından desteklenen Şeker, seçim sonrası yaptığı açıklamada, "Bu güven oyları için tüm üyelerimize teşekkür ederim." dedi.

Kooperatifin Bakırçay Bölgesi'nde en büyük araç filosuyla fabrikalara toplu personel taşımacılığı hizmeti sunduğunun altını çizen Görkem Şeker, Bergama, Dikili, Altınova ve Kınık gibi bölgelerde hizmetlerini genişleterek devam edeceklerini belirtti. Başkan Şeker, özetle şunları söyledi: "Genel kurulumuzda beni tekrar başkan seçen tüm üyelerimize teşekkür ederim. Kooperatifimiz 33 üyeden oluşmaktadır ve hepsi de yolcu taşımacılığı sektöründe faaliyet göstermektedir. Bakırçay Bölgesi'nde en fazla araç sayısına sahip filomuzla fabrikalara toplu personel taşımacılığı hizmeti vermenin gururunu yaşıyoruz. Bergama Sağancı Bölgesi'nde BOSBİ (Bergama Organize Sanayi Bölgesi), Aşağı Kırıklar Bölgesi'nde BASBAŞ (Batı Anadolu Serbest Bölgesi) ve Dikili'de Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılan yatırımlar bize umut veriyor. Hizmetlerimizi Dikili, Altınova, Bergama ve Kınık'ı da kapsayacak şekilde genişleterek en güzel şekilde sürdürmeye devam edeceğiz."

Yapılan olağan genel kurulda 2 yıllık süre için şu isimler seçildi:
Yönetim Kurulu Başkanı: Görkem Şeker
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları: Yavuz Kurşun ve Gören Altıntaş
Denetim Kurulu Üyeleri: Burak Er ve Metin Kardeşcan

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 İzmir Milletvekili Ösen'den Turizm İstatistiklerine Eleştiri: "Türkiye Hedeflerin Gerisinde"
İzmir Milletvekili Ösen'den Turizm İstatistiklerine Eleştiri:...
Menemen'de Çömlek Sanatının Global Yüzü: 3. Uluslararası Çömlek Festivali Başladı
Menemen’de Çömlek Sanatının Global Yüzü: 3. Uluslararası...