Hasan Şahin Bergama AK Parti İlçe Başkanlığına Atandı

BAKIRÇAY BÖLGE GAZETESİ - AK Parti Bergama İlçe Başkanlığı'na, daha önce de ilçe başkanlığı yapmış olan Hasan Şahin atandı. Şahin'in ataması, Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in onayları ile gerçekleşti. Sabit Sarıçayır’a teşekkür edilirken, Şahin'e yeni görevinde başarılar dilendi.

Hasan Şahin Bergama AK Parti İlçe Başkanlığına Atandı
26 Temmuz 2024 - 22:57

Bergama AK Parti İlçe Başkanlığına Eski Dönem İlçe Başkanlarından Hasan Şahin Atandı

BERGAMA, İZMİR - AK Parti Bergama İlçe Başkanlığı'na, geçmiş dönemlerde de ilçe başkanlığı görevinde bulunan Hasan Şahin atandı. 2024 yerel seçimlerinde mevcut ilçe başkanı Sebahattin Güzel’in belediye meclis üyesi adayı olmasının ardından ilçe başkanlığı görevini Sabit Sarıçayır yürütüyordu.

Yerel seçimler sonrasında kulislerde birçok ismin ilçe başkanı olarak adı geçerken, AK Parti Genel Merkezi Hasan Şahin isminde karar kıldı. AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Genel Merkezimizle gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın olurları, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'in tensipleri ile Bergama İlçe Başkanlığı'na Sayın Hasan Şahin atanmıştır."

Açıklamanın devamında, bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı Sabit Sarıçayır’a teşekkür edilerek, yeni görevlendirilen ilçe başkanına muvaffakiyetler dilendi.

Hasan Şahin Kimdir?
1965 yılında Bergama'da doğan Hasan Şahin, Bergama Lisesi'ni bitirdikten sonra çiftçilik yaparak yaşamını sürdürdü. Bozköy Mahallesi'nde muhtarlık görevinde bulunan Şahin, 2004 yerel seçimlerinden sonra il genel meclis üyeliği ve ilçe başkanlığı görevlerinde bulundu. 2011 genel seçimlerinde İzmir 2. Bölge'den milletvekili adayı olan Şahin, 2014 yerel seçimlerinde de AK Parti’den Bergama Belediye Başkan adayı olmuştu.

Şahin, daha önce de ilçe başkanlığı görevinde bulunmuş ve partisinin yerel düzeydeki çalışmalarına önemli katkılar sağlamıştı. Göreve yeniden atanmasıyla birlikte, Bergama’da AK Parti’nin yerel politikalarının daha da güçleneceği öngörülüyor. Ayrıca Hasan Şahin'in ilçe başkanlığına yeniden atanması, Bergama'da yeni bir dönemin başladığının işareti olarak da yorumlanıyor. AK Parti Bergama teşkilatı, Şahin'in deneyimi ve liderliğiyle yeni hedeflerine ulaşmayı hedefliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 İzmir Milletvekili Ösen'den Turizm İstatistiklerine Eleştiri: "Türkiye Hedeflerin Gerisinde"
İzmir Milletvekili Ösen'den Turizm İstatistiklerine Eleştiri:...
Menemen'de Çömlek Sanatının Global Yüzü: 3. Uluslararası Çömlek Festivali Başladı
Menemen’de Çömlek Sanatının Global Yüzü: 3. Uluslararası...