HND Sanat Atölyesi'nden İlk Oyun: "Bizim Nazım"

Bursa, 12 Haziran 2024 - HND Yatırım Danışmanlık bünyesinde Bursa'da kurulan HND Sanat Atölyesi kursiyerleri, ilk tiyatro oyunları "Bizim Nazım" ile Podyum Sanat Mahal Sahnesi'nde izleyicilerle buluştu.

HND Sanat Atölyesi'nden İlk Oyun: "Bizim Nazım"
20 Haziran 2024 - 09:18

"Bizim Nazım"

HND Sanat Atölyesi kursiyerleri, ilk tiyatro oyunları "Bizim Nazım" ile Podyum Sanat Mahal Sahnesi'nde izleyicilerle buluştu. Nazım Hikmet'in hayatını anlatan oyunda, ünlü sanatçı Ruhi Sarı da yer aldı. Oyun biletlerinin tamamı depremden etkilenen Hatay Samandağ'daki bir okul için bağışlandı.

Yoğun İlgi ve Övgüler

Podyum Sanat Mahal'de sahnelenen oyun, büyük ilgi gördü. Salon tek bir boş koltuk kalmadan doldu. Seyirciler, kursiyerlerin performansını ayakta alkışladı. Nazım Hikmet'i canlandıran Ruhi Sarı da finalde amatör tiyatrocuları tebrik ederek övdü.

Sosyal Sorumluluk Projesi

"Bizim Nazım" oyunu, sadece etkileyici bir performans sunmakla kalmadı, aynı zamanda önemli bir sosyal sorumluluk projesine de dönüştü. Oyunun tüm bilet gelirleri BUSADER Federasyonu tarafından Hatay Samandağ'da depremzedeler için inşa edilen okula bağışlandı.

Plaket ve Teşekkürler

Oyunun ardından sahneye çıkan Sanart BUSADER Başkanı Sinem Uğurgün, HND Yatırım Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Hande Yörükoğlu'na bu anlamlı projeye katkılarından dolayı bir plaket takdim etti. Hande Yörükoğlu ise duygularını dile getirerek, bu projenin bir hayalini gerçekleştirdiğini ve bilet gelirlerinin depremzede çocuklara umut olmasıyla gurur duyduğunu söyledi.

HND Sanat Atölyesi'nin ilk oyunu "Bizim Nazım" hem sanatsal açıdan hem de sosyal sorumluluk projesi olarak büyük bir başarı yakaladı. Oyun, kursiyerler için unutulmaz bir deneyim olurken, Hatay'daki depremzede çocuklar için de önemli bir destek sağladı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dikili ve Kınık Kaymakamları Değişti
Dikili ve Kınık Kaymakamları Değişti
13. Şakir Süter Gazetecilik Yarışması'na Başvurular Başladı!
13. Şakir Süter Gazetecilik Yarışması'na Başvurular Başladı!