İzmir 1. Amatör Küme: Bergama Yıldızlar, Harmandalı 35 Gençlik Spor'u Ağırlıyor

Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Spor, 22 Eylül’de Harmandalı 35 Gençlik Spor'u evinde ağırlayacak. Maç, Bergama 14 Eylül Stadı'nda saat 14:00'te gerçekleşecek.

İzmir 1. Amatör Küme: Bergama Yıldızlar, Harmandalı 35 Gençlik Spor'u Ağırlıyor
20 Eylül 2024 - 11:40

Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Spor Kulübü, Harmandalı 35 Gençlik Spor ile Karşılaşacak

BAKIRÇAY – İzmir 1. Amatör Küme 1. Grup’ta mücadele eden Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Spor Kulübü, 22 Eylül Pazar günü evinde Harmandalı 35 Gençlik Spor ile karşılaşacak. Maç, Bergama 14 Eylül Stadı’nda saat 14:00’te başlayacak.

Geçtiğimiz hafta oynanan maçlarda, Bergama Yıldızlar Spor Kulübü, sezona güçlü bir başlangıç yaparak taraftarlarını sevindirmişti. Bu hafta ise, Harmandalı 35 Gençlik Spor karşısında galibiyet alarak puan cetvelinde üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

Bergama Yıldızlar, taraftar desteğiyle birlikte ev sahibi olmanın avantajını kullanarak sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor. Rakip Harmandalı 35 Gençlik Spor ise, ligdeki hedefleri doğrultusunda zor bir deplasman maçına çıkacak.

Maç öncesi hazırlıklarını sürdüren Bergama Yıldızlar, teknik heyet ve oyuncularla birlikte stratejilerini belirleyerek sahada galibiyet için mücadele edecek. Taraftarlar, bu önemli karşılaşma için stadyumu doldurarak takımlarına destek vermeye hazırlanıyor.

Bergama 14 Eylül Stadı'nda gerçekleşecek olan bu heyecan dolu karşılaşma, hem yerel spor camiası hem de futbolseverler için büyük bir etkinlik olma özelliği taşıyor. Futbolseverlerin merakla beklediği maçta, iki takım da sahada en iyi performanslarını sergilemek için çaba gösterecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'in En İyi Cankurtaranı Dikili'den Seçildi
İzmir’in En İyi Cankurtaranı Dikili’den Seçildi
Bergama'dan Tire'ye, Ödemiş'ten Foça'ya: İzmir'in Güzelliklerine Yolculuk
Bergama'dan Tire'ye, Ödemiş'ten Foça'ya: İzmir'in Güzelliklerine...