İzmir Büyükşehir'den dolandırıcılık uyarısı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Genel Sekreter Barış Karcı’nın ismi kullanılarak iş insanlarından para talep eden dolandırıcıların ortaya çıktığı öğrenildi.

İzmir Büyükşehir'den dolandırıcılık uyarısı!
06 Haziran 2024 - 15:09

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Adı Kullanılarak Yapılan Dolandırıcılık Girişimi

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Genel Sekreter Barış Karcı’nın ismi kullanılarak iş insanlarından para talep eden dolandırıcıların ortaya çıktığı öğrenildi. Açık bir dolandırıcılık girişimi olarak tespit edilen bu eylemin sorumlularının belirlenmesi için hukuki süreç başlatıldı.

Belediyeden yapılan açıklamada, geçmişte de benzer olayların yaşandığına dikkat çekilerek, vatandaşların bu tür suistimal girişimlerine karşı dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni temsil eden hiçbir kamu görevlisinin bu yönde bir talepte bulunmasının söz konusu olmadığı belirtildi.


Vatandaşlara Uyarı

Telefonda kendini İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak tanıtan veya onun adıyla para talep eden kişilere itibar edilmemesi konusunda vatandaşlar uyarıldı. Böyle bir durumla karşılaşıldığında en kısa sürede emniyet birimlerine bilgi verilmesi istendi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşların dikkatli ve duyarlı olmalarını rica ederek, bu tür kötü niyetli eylemlerin önlenmesi için iş birliği yapılmasının önemini vurguladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bitkisel Üretim ve Hayvancılık Destekleme Modeli Menderesli Üreticilere Tanıtıldı
Bitkisel Üretim ve Hayvancılık Destekleme Modeli Menderesli...
Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını...