İzmir Büyükşehir'den Yaz Sürprizi: Herkesi Denizle Buluşturan Geziler

İzmir Büyükşehir, yaz boyunca sürecek deniz gezileriyle dezavantajlı mahallelerdeki vatandaşları denizle buluşturuyor; "Denizle Buluşmayan Kalmasın" sloganıyla...

İzmir Büyükşehir'den Yaz Sürprizi: Herkesi Denizle Buluşturan Geziler
07 Ağustos 2024 - 13:01

İzmir’de Denizle Buluşmayan Kalmasın

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Deniz Gezileri

İzmir Büyükşehir Belediyesi, dezavantajlı mahallelerde yaşayan vatandaşlar için temmuz ayında düzenlediği deniz gezileri ile memnuniyet yarattı. Bu geziler, yaz mevsimi boyunca devam edecek.

Dayanışma Noktaları ile Günübirlik Plaj Gezileri

Dezavantajlı mahallelerde Dayanışma Noktaları aracılığıyla okuma-yazma kurslarından kültür-sanat etkinliklerine kadar pek çok alanda hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, planladığı günübirlik plaj gezileri ile de dikkat çekiyor. Denizle buluşmayan kalmasın sloganıyla başlatılan gezilerle, temmuz ayında çok sayıda yurttaş denizle buluşmanın keyfini çıkardı. Etkinliklerde yer alan kadın ve çocuklardan bazıları, İzmir Büyükşehir Belediyesi sayesinde ilk kez denizi gördüklerini belirterek teşekkür etti. Geziler, yaz dönemi boyunca sürecek.

Dayanışma Noktaları ve Deniz Programları

Yurttaşlar, Dayanışma Noktaları aracılığıyla deniz programlarına dâhil oluyor. Dayanışma noktalarından Büyükşehir servisleriyle alınan İzmirliler, dönüşte aynı noktalara bırakılıyor. Gezi sırasında katılımcılara çeşitli ikramlar da yapılıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yeni Nesil Mali Müşavirlik: İzmir'de Dijital Dönüşüm Projesi Lansmanı
Yeni Nesil Mali Müşavirlik: İzmir'de Dijital Dönüşüm Projesi...
BERTO'da Vergi Kanunlarındaki Değişiklikler Konuşuldu
BERTO'da Vergi Kanunlarındaki Değişiklikler Konuşuldu